Kripto para sektöründeki durgunluğa rağmen Gate.io aktif 12 milyon kullanıcıya ulaşmayı başardı. İşte şirketten gelen son gelişmeler.

Kripto para sektöründe önde gelen borsalardan birisi olan Gate.io, büyümesini sürdürüyor. 2021 yılı itibariyle kripto para sektöründe olumsuz gelişmeler yaşansa da bu alandaki etkinliğini arttırmayı başaran borsa, 12 milyon aktif kullanıcısıyla dikkat çekiyor.  Son dönemlerde farklı kampanyalar ile dikkat çeken Gate.io, WCTC trading turnuvası, sıfır komisyonlu trading tanıtımı gibi kampanyalarıyla daha fazla müşteriye ulaşmayı başardı.

En büyük kripto borsaları 2022

Artan müşteri sayısının yanı sıra platformda aktif 12 milyon kullanıcının olması, Gate.io işlem hacimlerinin yükselmesini de sağlıyor. Farklı ülkelerde faaliyet gösteren Gate.io için kripto sektöründeki en önemli kriter ise güvenlik.

Gate.io güvenlik sistemlerine güveniyor

Son dönemlerde farklı borsalarda yaşanan saldırılar ve güvenlik sorunları, borsalar için en önemli gereksinimin ne olduğunu ortaya koymuştu. Gate.io ise bu konuda taviz vermemek adına farklı güvenlik sistemlerini kullanıyor.

Güvenlik politikalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Gate.io CEO’su ve Kurucusu Dr. Lin Han, “Gate.io’da ileriye dönük atılan her adımda kullanıcı güvenliği ön planda tutuluyor. Bu adımlar güvenliğimizi, ürünlerimizi ve kriptoya erişilebilirliği sürekli olarak geliştirme misyonumuzun bir sonucu olarak atılıyor. Sektörün piyasa döngülerini aşma kapasitesine ve süregelen büyümenin gelecekteki daha iyi günlerin bir işareti olduğuna inanıyoruz.’’ dedi.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir