Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Realme, ilerleyen dönemlerde Realme 10 Pro serisi akıllı cep telefonlarını sunacak. 

Tanıtım etkinliğine kısa bir süre kala şirket, Realme 10 Pro+ modelini kullanıcıların beğenisine sundu. Realme markası gelecekteki hafta Realme 10 Pro serisinde yer alan akıllı cep telefonların tanıtımını gerçekleştirecek. Çin merkezli şirket, lansmana kısa bir zaman kala Realme 10 Pro+ modelinin resmi basın görsellerini sundu. Aynı zamanda cihazın ekran özellikleri hakkında da bilgi verildi. Söz konusu bu akıllı cihazda 120 Hz yenileme hızına sahip olan OLED ekran yer alacak. Cihazın ekran paneli göz yorgunluğunu minimum seviyeye düşürecek özelliklere sahip olduğu belirtildi. Aynı zamanda 1.5 metre yükseklikten düşmeye karşı dayanıklı temperli, yüksek mukavemetli cam ile çok daha korunaklı olacağı belirtildi. 

Arka panel detayları

realme 10 pro hakkinda yeni bilgiler geldi 1

Cihazların tanıtım görsellerinde Realme 10 Pro+’ın arka paneline ait görüntülerde bulunuyor. Bu noktada cihazın Honor 70 ile oldukça benzer bir yapısı olduğu görülüyor. Realme bünyesinde yer alan tasarımcıları tarafından belirtildiği üzere, cihazlar hiperuzay tünelleri konseptinden ilham alınarak tasarlanmıştır. Özellikle arka panele vuran ışık dinamik bir şekilde üç boyut etkisi yaratıyor. 

Çin merkezli teknoloji şirketi Realme, geçtiğimiz günler içerisinde Realme 10 4G modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Serinin daha üst modelleri ise bir hafta sonra sunulacak. Çeşitli detayları ortaya çıkan yeni Realme 10 Pro serisinin tanıtımı 17 Kasım günü Çin’de gerçekleşecek. Lansman gününe kadar cihazlar hakkında daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor.

Hey, GitHub ile sesli kod yazmak mümkün!

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir