Bildiğiniz üzere son dönemlerde online kullanıcı oyunları son derece rövanşta.. Oyun severler tarafından büyük bir beğeniyle karşılanan ve dünyanın en sevilen oyunları arasında yer alan Apex Legends’ta yer alan en önemli özelliklerden bir tanesi de işaretleme mekaniğiydi. Yeni bir oyun için kolları sıvayan PUGB, bugün mevcut oyununa bir yeni özellik eklediğini açıkladı. Apex Legends’ta bulunan işaretleme mekaniği gün itibariyle PUGB’ye de geldi. Mekaniği oyuna entegre eden PBUG Corporation’nu oyun için bu hafta yayınlanan güncellemeyle birlikte bu özelliği oyun içerisinde aktif etti. Yeni gelen bu özellik sayesinde PUGB oyuncuları artık fare tekerleğine basılı tutarak, bir eşyayı takım arkadaşlarına gösterebilecekler. 

PUGB’ye İşaretleme Mekaniği Geldi 

Oyun severlere daha iyi bir deneyim sunmak isteyen firmanın yayınladığı bu güncelleme sayesinde, artık bir düşmanı işaretlemek de daha kolay. Bunun yanı sıra oyuncular oyun içerisinde takım arkadaşlarından mermi de isteyebilecek. Takım oyuncuları artık yeni bir noktaya geçmek için de takım da yer alan diğer arkadaşlarına pozisyon önerebilecek. 

PUBG İçin Müjde, Oyundaki Tüm Hatalar Gideriliyor

pugb nin yeni ozelligi isaretleme nasil yapilir 1 1561970221

PUBG Mobile’a güncelleme ile yeni bir mod geldi

PUBG İşaretleme Nasıl Yapılır?

PUGB’nin işaretleme mekaniğini kullanmak ise oldukça kolay. Oyuncular mevcut farelerinin tekerleğine basılı tutarak mekanik özelliğini kullanabilecekler. Farenizin tekerleğine basılı tuttuğunuz da karşınız seçeneklerin olduğu bir ekran gelecek ve bu ekranda bulunan seçenekleri kullanarak, oyuncular oyun içerisinde birbirleriyle daha iyi iletişime girebilecekler. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir