PUBG İçin Müjde, Oyundaki Tüm Hatalar Gideriliyor - Haberler - indir.com

PUBG İçin Müjde, Oyundaki Tüm Hatalar Gideriliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-20 11:49:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Piyasada yer alan en başarılı Battle Royale oyunlarından birisi olan PUBG hakkında geçtiğimiz günlerde yaptığımız bir haberde oyuncu sayısının düşüşte olduğunu dile getirmiştik. Şimdi ise PUBG severler için müjdeli bir haberimiz var. PUBG’de bildiğiniz üzere yer alan birçok hata ve oyun içi BUG’lardan sonra oyuncular özellikle en iddialı rakip olan Fortnite’a geçiş yapmaya başlamışlardı. Birçok şikayet alan PUBG için nihayet yapımcı şirket Bluehole tarafından hamle geldi ve yapılan açıklama ile oyun hakkında müjde verildi. Yapılan olan açıklama ile oyundaki yer alan hataların giderilmiş olduğu Fix PUBG güncellemesi üzerinde yapılan tüm çalışma ve geliştirmelerin tamamlandığı dile getirildi.

Fix PUBG Güncellemesi Detayları

PUBG, Joker ve Harley Quinn Kostümleri Getiriyor!PUBG, Joker ve Harley Quinn Kostümleri Getiriyor!

Bu yeni açıklama ile beraber oyundaki hataların giderildiği ve ortadan kalktığı dile getirildi. Ayrıca performans iyileştirmeleri de gelen güncelleme ile beraber bulunuyor. Oyuncuların birçok şikayette bulunduğu oyun için performans ve oyun hatalarının Fix PUBG ile beraber tamamen ortadan kalkması bekleniyor. En iyi ve akıcı bir oyun deneyimini sunmak için çalışan şirket bu büyük güncelleme üzerindeki çalışmalarını nihayet noktaladı. Ancak yeni gelecek bu güncelleme ile beraber tüm hataların giderilmeyeceği biliniyor. Bu noktada 2019 yılı ile beraber oyun içindeki hataların kademeli olarak giderilmesi bekleniyor.

Gözden kaçan hataların tespiti sonrasında 2019 yılı bitmeden sorunların kademeli olarak giderilmesi ve yıl bitmeden ise oyunculara en performanslı ve akışkan deneyimi sunmak istediklerini dile getiriyor. Diğer yandan oyun eşleşme sistemi ve arayüzü tarafından önemli yeniliklerin yapılması bekleniyor. Arayüzde de karşılaşılan tüm hatalar ve sorunlar güncelleme ile beraber giderilmiş olacak. Şuan için PC, Xbox One ve mobil platformlarda PUBG oyunu bulunuyor. 7 Aralık ile beraber ise oyunu PS4 sistemi için yayınlanmış olarak göreceğiz.


PUBG Bir süreliğine ücretsiz!PUBG Bir süreliğine ücretsiz!
PUBG Oyuncu Kaybetmeye Devam EdiyorPUBG Oyuncu Kaybetmeye Devam Ediyor
PUBG PlayStation 4 İçin Geliyor!PUBG PlayStation 4 İçin Geliyor!

PAYLAŞ