PUBG Mobile'a güncelleme ile yeni bir mod geldi - Haberler - indir.com

PUBG Mobile'a güncelleme ile yeni bir mod geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-25 14:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Video oyun dünyasında son bir yılın en çok konuşulan ve sevilen oyunlarından biri haline gelen PUBG, geçtiğimiz bahar aylarında oyuncularıyla da mobilde de buluşmuştu. Yapımın video oyun sürümü, son günlerde biraz zor zamanlar yaşasa da geliştirici ekip durumu toparlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Ki oyundaki oyuncu sayısında yaşanan düşüşe rağmen, PUBG Steam'de hala en çok satan oyunlar arasındaki yerini kimseye vermiyor.

Son olarak PUBG cephesinden gelen haber, oyunun mobil sürümünü oynayanları ilgilendiriyor. PUBG Mobile için, geliştirici ekip bir güncelleme yayınlandı ve bu  güncelleme ile birlikte, oyuna yeni bir mod eklendi.

PUBG Mobile'ın yeni modu, PC sürümündekiyle aynı

PUBG Mobile, hem Android hem de iOS platformunun en sevilen oyunlarından birisi olarak karşımıza çıkıyor.  Her iki platformun da en sevilen oyunlarından olan PUBG Mobile, oyuncularına 'War' adıyla yeni bir mod duyurdu. War modunun, PC sürümündeki ile aynı olduğu söyleniyor. Bu modda, takımlar en aza iki takıma ayrılarak, haritanın küçük bir bölgesine hapsediliyor. Takımınız ikili ya da dörtlü olabiliyor. Bu modun diğer modlardan farkı, eğer burada ölürseniz, oyun sonuna kadar spawn olacaksınız. Oyunu takımınızın kazanması için yapmanız gereken şey ise rakip takımdan en fazla 200 olan skora ulaşabilmek. Bu mod ile PUBG Mobile Battle Royale türünün dışına çıkmış ve ters bir mantık işlemiş.

Yeni modun yanı sıra 0.7 güncellemesi ile oyuna yeni silahlar da eklenecek. Bunlar nişangahlar, kabzalar ve SLR olacak. PUBG Mobile'ın yeni güncellemesi, hem Android hem de iOS platformu için yayınlanmış durumda.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ