Pixel 7 Pro’yu piyasaya sunan Google, yeni modeliyle önemli bir hamle gerçekleştirdi ve DxOMark’ta iPhone 14’ü geride bıraktı.

DxOMark’ta önemli bir adım atıldı. Google tarafından piyasaya sunulan yeni model Pixel 7 Pro testlerden önemli bir başarı elde etti. Web sitesindeki puanlarda iPhone 14 Pro’yu geride bırakan Pixel 7 Pro, DxOMark’taki en üst sıradaki akıllı telefon oldu. Pixel 7 Pro, 2. Tensor G2 işlemcisiyle dikkat çekiyor.

Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro aralarındaki farklar nelerdir?

Google Pixel 7 Pro puanıyla “küçük” fark attı

67

Pixel 7 Pro DxOMark’ta 147 puan aldı. Üçlü kameraya sahip olan telefonda 50 MP ana kamera, 48 MP telefoto sensör ve 12 MP ultra geniş sensör bulunuyor. Pixel 7 Pro’nun fotoğraf ve yakınlaştırma testlerindeki puanı ise sırasıyla 148 ve 143 oldu.

148 puan alan Pro versiyonuna karşın iPhone 14 Pro, DxOMark’ta 146 puan almıştı. iPhone 14 Pro Max ise 149 puan alarak 1 puanla öne geçti.

Pixel 7 Pro yüksek puan almasına karşın raporlarda önemli bir detaya dikkat çekildi. Rapora göre düşük ışık, yüksek kontrastlı sahnelerde fotoğraflarda gürültü olduğu belirtildi. İç mekanlardaki video çekimlerinde ise renk tonlarında sorunlar olduğu vurgulandı.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir