Jon Prosser tarafından paylaşılan yeni bilgilere göre Pixel 7 13 Ekim itibariyle genel satışa çıkacak. Cihazların ön sipariş tarihi (Ve muhtemelen Google etkinliği) ise 6 Ekim.

Pixel 7 serisi, ilk kez Mayıs ayında doğrulanmış ve tasarımları paylaşılmıştı. Bu etkinlikte 2022 Sonbahar ayalarında bir lansman yapılacağı da doğrulanmıştı. Şimdi ise Pixel 7 serisi ile ilgili yeni iddialar gündeme geldi. İddialara göre 6 Ekim’de yapılacak lansman ile Pixel 7 serisi tüm ayrıntılarıyla paylaşılacak. 6 Ekim’de başlayacak ön satış süreci 13 Ekim’de sona erecek ve cihazlar 13 Ekim itibariyle tüm satış noktalarında yer alacak.

Google Pixel 7, Pixel 7 Pro ve tabletleri resmi olarak tanıtıldı

Pixel 7’de neler olacak?

Google’ın bir sonraki amiral gemisi modelleri olacak Pixel 7 serisi, 6 serisinde olduğu gibi Pixel 7 ve Pixel 7 Pro olarak adlandırılacak. Doğrulanmayan bilgilere göre Pixel 7 90Hz ekran yenileme hızını destekleyen bir OLED panel ile çıkacak. Cihazda aynı zamanda çift arka kamera yer alacak. Pro versiyonda ise ekran yenileme hızı 120Hz’ye çıkacak. Arka kameralara bir tane daha eklenecek ve üçlü kamera kurulumu kullanılacak.  Telefonların ikisine de Google işlemcileri Tensor serisi eşlik edecek.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir