Philips 32M1N5800A 4K UHD oyun monitörünün özellikleri nelerdir? İşte detaylar:

Philips’in tedarik zinciri sıkıntılarından yazın toparlanmasını bekliyor

HDR destekli Philips 32M1N5800A 4K UHD oyuncu monitörünün özelliklerini sizin için daha yakından inceledik. İşte oyuncuların dikkatini çekecek özellikler:

Philips 32M1N5800A teknik özellikler!

Philips 32M1N5800A oyuncu monitörü, özellikler açısından bir numaradır. Cihazın 32 inç büyüklüğündeki gösterge paneli, 4K UHD çözünürlük, 144 Hz ekran yenileme hızı ve 1 Ms tepki süresi ile yüksek kaliteli görüntüler üretebiliyor.

Son derece düşük giriş gecikme oranı nedeniyle Dolayısıyla neredeyse hiç veri gecikmesi olmadığını söyleyebiliriz. Ayrıca AMD FreeSync ve NVIDIA G-SYNC gibi teknolojileri de destekler. Yani oyunseverlerin aradığı tüm özelliklere sahip bir ekran olduğunu aktarılıyor.

Elbette bu monitör sadece oyuncular için değil. Cihazda kullanılan IPS LED panel sayesinde 178 derecelik geniş bir görüş açısı elde ediliyor. Ultra Geniş Renk özelliği, kullanıcıların geniş bir renk gamı ​​sunmasına olanak tanır. HDR 400 desteği sayesinde parlaklığın 500 cd/m²’ye kadar çıkabildiğini de belirtmekte fayda var.

Cihazın arka tarafında alt bağlantı bulunuyor ve ek olarak 2 HDMI 2.1 ve 2 DisplayPort 1.4 vardır. Bu çıkışlarla monitörleri PC’ler ve dizüstü bilgisayarlar ile kullanabilirsiniz. veya konsola bağlanın Ek olarak, 2’si hızlı şarjı destekleyen 4 USB bağlantı noktası vardır.

AMD, NVIDIA RTX ve RX serisi grafik kartlarıyla donatılmış sistemlerle kullanıldığında oldukça başarılı performans sergilediği aktarılan bu monitörü PlayStation 5 ve 4K TV Box gibi cihazlarla eşleştirerek en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

Açıklanan verilere göre Philips’in vaat ettiği tüm özellikleri bu monitörde sorunsuz kullanabileceğimizi söyleyelim. Monitörü deneyimleme fırsatı bulanlar meydan okuyan yeni nesil AAA kalitesinde oyunlar farklı bir deneyim olduğunu belirtiyor. Çünkü 4K HDR özellikli bir monitörde oyun kare hızını 144Hz olarak ayarlayarak yırtılma, gölgelenme gibi sorunlar yaşamadan rahatça oynanabildiğini aktarılıyor. Bunun yanı sıra üründe ışık ve ölü piksel gibi sorunların olmadığının aktarıldığını da belirtelim.

Peki siz Philips 32M1N5800A hakkında ne düşünüyorsunuz? Philips 32M1N5800A’yı satın almayı düşünür müsünüz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir