Çin merkezli başarılı şirket Huawei, basın mensuplarına gerçekleştirmiş olduğu online etkinlik ile beraber teknoloji tutkunları için sevindirici haberler verdi. 

Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Allen Yao tarafından yapılan açıklamalara göre Huawei P50 Pro ve P50 Pocket çok yakın zaman içerisinde Türkiye’de de yerini alacak. Yao akıllı cep telefonların net olarak ne zaman çıkacaklarını ve satış fiyatlarını şu an için duyurmasa da bu gelişme oldukça sevindiricidir. Yurt dışında satışa çıkan Huawei P50 Pro kamera performansı ile fark yaratmayı başarıyor. 

Küresel çip satışları 500 milyar doları aştı

Daha önceki modellerde olduğu üzere söz konusu bu telefonlarda Leica imzalı kamera sensörleri de tercih ediliyor.. 50 MP geniş açılı kamerası ile beraber telefonda 64 MP periskop kamera, 13 megapiksel ultra geniş açı kamera ve 40 megapiksel monokrom sensör yer alıyor. Kirin 9000 işlemci sistemine sahip olan bu modelin ön kısmında da 13 MP’lik bir kamera yer alıyor. 

9

Huawei P50 Pocket da Türkiye’ye geliyor

Huawei P50 Pocket’ın da yakın zaman içerisinde Türkiye’de satışa sunulacağını belirtmek gerekir. Katlanabilir tasarımı ile dikkatleri üzerine toplayan bu modelde Snapdragon 888 işlemcisi yer alıyor. Telefonun ekran kısmında OLED bir panel kullanıcıların karşısına çıkıyor. Galaxy Z Flip 3 modeline benzer bir tasarıma sahip olan bu akıllı cep telefonda 40 megapiksel geniş açı, 13 megapiksel ultra geniş açı ve 32 megapiksel geniş açı kameralar yer alıyor. Huawei P50 Pocket’in ön kısmında ise 10,7 megapiksellik kamera vardır. Söz konusu bu cihazların resmi Türkiye fiyatları da açıklandı. Söz konusu bu cihazlar hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zaman içerisinde cihazlar ile ilgili daha detaylı bilgiler elde edilebilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir