OPPO, Nisan ayında Android 12 tabanlı ColorOS 12 güncellemesini tanıtacakları tarihleri ​​olan modelleri açıkladı.

BBK Electronics şemsiyesinden nispeten ayrılan ve başlı başına bir marka haline gelen OPPO, geçtiğimiz yıl tanıttığı ColorOS 12 arayüzünün dağıtımını yapmaya devam ediyor. Cihazlarını ilk olarak Çin’de güncelleyen şirket, güncellemeleri global versiyonda da sunmaya başladı.

OPPO F17 ve F19 serisi, ColorOS 12 güncellemesini alıyor

OPPO, telefonu ve güncellemeyi aldığı tarihi bölmeyi tamamlayarak anlatmaya devam ediyor. Bu konuda en net firmalardan biri olarak olumlu eleştiriler alan şirket, 4 modelin daha güncelleneceğini duyurdu. İşte Android 12 tabanlı ColorOS 12’nin beta sürümünü alacak modeller;

Oppo Enco Air 2 Pro tasarımı ve özellikleri sızdırıldı

  • OPPO F19 serisi: 8 Nisan
  • OPPO F17: 14 Nisan
  • OPPO A53: 19 Nisan
  • OPPO Reno 3 İçin: Nisan 24,

OPPO, Android 12 tabanlı Reno 4 serisi de dahil olmak üzere ColorOS 12’nin kararlı ve beta sürümlerini telefonlarına getirmeye devam ediyor. Duyuruya ek olarak şirket, önümüzdeki ay güncellenecek modeller hakkında da bilgi verdi. OPPO, 25 Nisan’dan sonra aşağıdaki modellerde de güncellemeler sunacak.

  • OPPO Renault 6 Pro 5G
    OPPO Renault 4 Pro
    OPPO F19 Pro
    OPPO A74
    OPPO A53s 5G

Öte yandan yeni sürümün OTA üzerinden dağıtıldığını ve cihazlara ulaşmasının biraz zaman alacağını da unutmamakta fayda var. Peki siz OPPO’nun yeni arayüzü hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir