Oppo, 12 Nisan’da Oppo F21 Pro akıllı telefonun yanı sıra Enco Air 2 Pro kulaklıklarını piyasaya sunacak. Lansmana çok az bir süre kala Oppo Enco Air 2 Pro hakkında önemli bilgiler gündem getirildi. Paylaşımlarda tasarım ve yeni özellikler dikkat çekti.

Oppo Enco Air 2 Pro özellikleri neler?

Yayınlanan yeni raporlara göre Oppo Enco Air 2 Pro, Enco Air 2 ile benzer tasarımına sahip olacak. Ancak en önemli farkı şeffaf kapağı bulunmayacak. Kulak içi kulaklıkların her birinde 43 mAh pile yer verilmiş. Şarj kutusu ise 440mAh bataryayı taşıyor. Mevcut kapasiteler, kulakların 1,5 saat kesintisiz kullanım sunacağını gösteriyor. Kulaklıklar, şarj kutusu olmadan 7 saate kadar ve şarj kutusuyla 28 saate kadar kesintisiz çalma süresi sunacak. Aktif Gürültü Önleme (ANC) özelliğine sahip yeni cihazda bu özellik açıldığında ise kullanım süresi düşecek. Özellik açıldığında kulaklıklar 5 saate kadar, kutu şarjı ile 28 saate kadar kullanım elde edilebilecek. 12,4 mm dinamik sürücüler, USB Type-C bağlantı noktası ve şeffaf kullanım moduna sahip olması beklenen cihazlarda, Enco Live Bass ayarı ve IP54 derecesi de yer alacak özellikler arasında.

oppo 2

Oppo Enco Air 2 Pro fiyatları ne kadar?

Oppo Enco Air 2 Pro için yapılan sızıntılarda fiyata da yer verildi. Buna göre gri ve beyaz renkleriyle piyasada yer alacak ürünlerde fiyatlar 44 dolar ile 53 dolar arasında olacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir