Geçtiğimiz yıllar içerisinde cihazlar arası dosya transferini daha kolay hale getirmek bir şekilde gerçekleştirmek için bir araya gelen Xiaomi, Oppo ve Vivo, yeni bir ortaklığa daha imza attı. 

Google, her ne kadar günümüzde akıllı cep telefonlar arası veri transferi sağlıyor olsa da bu istenildiği kadar verimli değildir. Bu nedenle pek çok üretici, cihazlarında kullanıcılar için yerleşik araçları kullanıyor. Şu an için bu sorunları daha da hafif hale getirmek adına, Vivo, Xiaomi ve Oppo yeni bir ortaklık için harekete geçti. 

Vivo, Oppo ve Xiaomi veri transferi konusunda harekete geçti

20

Hatırlatma yapmak gerekirse 2019 yılında Vivo, Xiaomi ve OPPO, markalar arası doğrudan dosya transferi sağlıyor. Bu konuda herhangi bir üçüncü taraf uygulama olmadan 20 MBps’e kadar fotoğraf ve kişi transferi konusunda da yardımcı olan bu özellik, yeni iş birliği doğrultusunda daha da verimli bir hal alacak. Bu sayede kullanıcılar, bu üç marka arasında üçüncü taraf uygulamaları ve aynı zamanda verileri de yeni telefonunuza kolaylıkla aktarabilirsiniz. 

Söz konusu bu özelliğin küresel pazarda kullanıma sunulup sunulmayacağı şu an için belli değildir. Ancak eşler arası aktarım özelliği Çin dışında da kullanıldığı için iyileştirilmiş veri taşıma özelliği de yakın zaman içerisinde kullanıma sunulabilir. Aynı zamanda Samsung (Çin’e özel) da dahil olmak üzere daha pek çok markanın, 2019’dan bu yana transfer ittifakı içerisinde olduğunu da belirtmek gerekir.

Microsoft Oyun ve Uygulama Mağazası Çıkaracak

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir