OPPO Reno7 Pro modeli ile ilgili küresel lansman öncesinde önemli bir gelişme yaşandı. OPPO Reno7 Pro, Google Play Console’de görüldü.

Son dönemlerde Google Play Console listelemeleri ile birlikte pek çok telefon için önceden teknik detaylar öğrenilir hale geldi. Bu modellere son eklenen ise OPPO Reno7 Pro oldu. Oppo’nun Kasım ayı sonunda Çin’de piyasaya sunduğu yeni modeller, küresel pazara henüz çıkmadı. Küresel satış için çeşitli sertifika işlemlerinin yapıldığı modellerde OPPO Reno7 Pro için süreç oldukça yakın. Google Play Console’de yapılan listeleme sayesinde OPPO Reno7 Pro modelindeki tüm detaylar da küresel Pazar için açığa çıkmış oldu.

Oppo 2
OPPO Reno7 Pro için yapılan listeleme

OPPO Reno7 Pro özellikleri neler?

OPPO Reno7 Pro 6.55 inç 90Hz OLED ekran ile desteklenecek. 12 GB RAM / 256 GB depolama alanı ile desteklenecek modelde işlemci ise MediaTek Dimensity 1200. 50MP (Geniş, Sony IMX766 sensörü) + 8 MP (ultra geniş ile birlikte) + 2MP (makro) üçlü arka kamera kurulumuna sahip olacak telefonda ön kamera ise 32MP Sony IMX709 olacak.

Modellerin diğer özellikler arasında ise; çift stereo hoparlör, VC sıvı soğutma sistemi, X ekseni lineer motor, Android 11 tabanlı ColorOS 12, 4.500mAh pil, 65W hızlı şarj, 7.45mm kalınlık ve 180g ağırlık yer alıyor.

OPPO tarafından yeni modelin küresel lansmanı için önümüzdeki günlerde tarihin açıklanması bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir