Oppo, yeni amiral gemisi serisi telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor ve bu serinin adı Oppo Find X7 olacak. Son zamanlarda ortaya çıkan sızıntılar, bu yeni serinin özellikleri hakkında bilgiler sunuyor. En son sızıntıya göre, Find X7 modeli AnTuTu’nun veri tabanında görüntülendi. Yapılan test sonuçları, telefonun gücünü MediaTek’in Dimensity 9300 işlemcisinden aldığını ortaya koyarken, elde ettiği yüksek puan da dikkat çekiyor.
Dimensity 9300 işlemcili Oppo Find X7, AnTuTu’nun benchmark testinden etkileyici bir 2.270.677 puan aldı. Bu, MediaTek işlemcili bir telefonun AnTuTu benchmark testinden elde ettiği en yüksek puan olarak kayda geçti.

Telefon, Oppo PHZ110 model numarasıyla AnTuTu veri tabanında listelenmiş olup, şu anda Find X7 veya Find X7 Pro olup olmadığı net değil. Daha önce Oppo’nun Find X serisinde standart ve Pro versiyonlarda MediaTek işlemcilerini kullandığı biliniyor. Ayrıca, telefonun 16 GB RAM ve 1 TB depolama alanına sahip bir versiyonunun bulunacağı ve kutusundan Android 14 ve ColorOS 14 ile çıkacağı da bilinenler arasında.

Oppo Find X7 amiral gemisi cihazlarını yakalayacak

Oppo Find X7 amiral gemisi cihazlarını yakalayacak

Oppo Find X7’nin test sonuçlarının, artık amiral gemisi telefonlar için bir tür standart haline geldiği söylenebilir. Daha önce Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, AnTuTu’nun testinden 2.200.000’in üzerinde bir puan almıştı. Ancak, bu sayıların ham veriler olduğunu ve gerçek yaşam performansının telefondan telefona değişebileceğini belirtmek önemlidir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir