Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Oppo’nun yeni akıllı telefon modeli olan Oppo Find X5 Pro’nun özellikleri tasarımı aktarıldı. Oppo  Find X5 Pro’nun en yeni görselleri ve özellikleri haberimizde. 

Son zamanların başarılı isimlerinden Oppo’nun yeni akıllı cep telefon modeli Oppo Find X5 Pro, tasarımı ve özellikleri ile gündemde yerini aldı. MariSilicon imzalı olan dikkat çekici bir kamera kurulumu ile beraber gelecek olan Oppo Find X5 Pro diğer özellikleriyle de beğeni kazanmayı başarıyor. 

Oppo Find X5 Pro’nun özellikleri 

İlk olarak tasarıma değinmek gerekirse ön kısmında kavisli bir ekrana sahip olan Oppo Find X5 Pro, ekranın sol üst kısmında bir adet selfie kamerası bulunuyor. Arka kısmında ise sıra dışı bir tasarıma sahip olan kamera özelliklerine sahip olan bu cihaz, kameraların ortasında MariSilicon imzasına sahiptir. Kasanın alt kısmında bir adet USB-C girişi taşıyan Find X5 Pro, bir adet hoparlörü ve SIM kart yuvasını iç kısımda taşıyor. Yan kısmında ise güç düğmesi ve ses kontrol tuşları vardır. 

8 1

Cihazın ön kısmında 6,7 inç büyüklüğünde LTPO 2.0 AMOLED 2K ekrana sahip olması beklenilen Oppo Find X5 Pro, bu ekranı Gorilla Glass Victus ile koruma sağlayacak. Elbette ki parmak izi sensörü de bu ekranın alt kısmında yer alacak. Yine cihazın ön kısmında 32MP’lik Sony IMX709 sensörü yer alacak olan cihaz, arka kısmında ise MariSilicon imzalı iki adet 50MP’lik Sony IMX766 sensör özelliğine sahip olacak. Bu kameranın yan kısmında 5X hibrit zoom ve 20X dijital zoom yapabilen 13MP’lik bir telefoto lens bulunuyor.

Google, Android’e deprem uyarısı sistemi getirdi

Snapdragon 8 Gen 1’den güç alacak olan Oppo Find X5 Pro, bu işlemci ile beraber 5G desteğine sahip olacak. 12GB LPDDR5X RAM bellekler ile beraber performansını destekleyecek olan bu cihaz, 256GB UFS 3.1 depolama seçeneği ile beraber gelecek. Elektriksel olarak ise gücünü 5000mAh’lik bataryası ile kaliteli bir kullanım sunan cihaz, 80W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Toplam olarak 218 gram ağırlığa ve 8,5mm kalınlığa sahip olması beklenen Oppo Find X5 Pro’nun Dolby Atmos desteğine sahip olacak. Aynı zamanda Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, NFC ve IP68 gibi özelliklerde cihazda yerini alacak. Fiyatı ise yaklaşık  olarak1200 Euro şeklinde olacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir