Oppo geçtiğimiz günlerde ilk katlanabilir telefonunu 15 Aralık’ta piyasaya süreceğini duyurdu. OPPO Find N görselleri sızdırıldı. Dün sızdırılan fotoğraflarla ünlü olan Evan Blass (Evan Blass), “Find N” isimli telefonun yüksek kaliteli fotoğraflarını paylaştı.

Çinli şirket Oppo, son zamanlarda yaptığı bir duyuruda merakla beklenen katlanabilir telefonunu duyurdu.

Bir basın açıklamasında şirket, “Oppo Find N” adlı katlanabilir bir telefonun 15 Aralık Çarşamba günü resmi olarak tanıtılacağını söyledi.

Oppo A16k’nın temel özellikleri ve görselleri sızdırıldı

Şirket, paylaştığı bir videoda telefona ufak bir bakış atmıştı ancak o birkaç saniyelik video, Find N’nin nasıl görüneceği hakkında bize pek bir şey söylemedi ancak dün sızdırılan yeni fotoğraflar, tasarım hakkında yeni bilgiler edinmemizi sağladı. şirketin uzun zamandır beklenen telefonu.

OPPO Find N tasarımı

39ffa977cffd7d015c8958f4b03bccd3ecff14ec

Güvenilir sızıntı yapan Evan Blass (@evleaks), Find N’nin yüksek kaliteli fotoğraflarını Twitter’da paylaştı. Paylaşılan fotoğraflarda en çok dikkat çeken şey ise telefonun katlanabilir Samsung Galaxy Z Fold 3’e çok benzediği. Galaxy Z Fold 3 gibi arka kamera tasarımı gözlerden kaçmıyor.

Cihazın siyah, beyaz, gri, uçuk yeşil, lavanta gibi renklere sahip olması dikkat çekerken, telefonun alt kısmında yer alan “Bulmanız İçin Tasarlandı” yazısı da dikkat çekiyor. Oppo’nun Find N’nin “altı farklı prototipinden” geçtiğini bilsek de şirket henüz telefonla ilgili çok fazla detay paylaşmadı.

Akıllı telefon üreticileri katlanabilir telefonlara yatırım yapmaya devam ediyor. Bu üreticiler, katlanabilir telefonların akıllı telefonların ana akım haline gelmesini ve akıllı telefonların geleceği olmasını umduklarını söylediler.

Oppo Find N’nin ürün müdürü Pete Lau da bu durum ile ilgili şu ifadeleri kullanıyor: “Bu tarz cihazlar akıllı telefonların geleceği olacak. Herkesin benzer konfigürasyonlara sahip olduğu bu yıllarda akıllı telefon deneyimleri gelişmemeye başladı. Bu yüzden katlanabilir telefonların önemi daha da arttı. Eğer akıllı telefonlar hakkındaki genel düşünceleri yıkabilirsek, sektörde bir devrim daha yaratabiliriz.”

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir