Oppo, yeni kablosuz kulaklıkları olarak Enco Buds 2’yi tanıttı. Şirket, uygun fiyat ve yüksek performansıyla pazarda oldukça iddialı.

Oppo Enco Buds 2 için tanıtım gerçekleştirildi. Kısa süre içerisinde Oppo’nun yer aldığı tüm pazarlarda satışa çıkacak olan Oppo Enco Buds 2, önceki seriye göre önemli yükseltmeler içeriyor.  

OPPO A57s özellikleri netleşmeye başladı

Oppo Enco Buds 2 özellikleri neler?

oppo enco buds 2 tanitildi 1

Oppo Enco Buds 2, önceki modele göre çok daha iyi bir pil ömrü sunuyor. Kulaklıklardaki piller 40 mAh kapasiteye, şarj kutusu ise 460 mAh kapasiteye yükseltilmiş durumda. Bu yükseltmeler ile 28 saatlik kullanım süresine sahip olan Oppo Enco Buds 2, 29 dolarlık fiyatı ile pazarın en iddialı modellerinden birisi olabilir. USB Type-C ile şarj edilebilecek kulaklıklar, bu konuda da işi kolaylaştırıyor.

10 mm büyük titanyum sürücüleri ile önemli bir diğer güncellemeyi alan Oppo Enco Buds 2, önceki modellere göre daha güçlü, net, derin ve bas sesler sunuyor. Üstelik yeni modelde Oppo’nun profesyonel akustik ses ekibi tarafından ayarlanmış Bass Boost özelliği de bulunuyor.

Bluetooth 5.2 ile kayıpsız destek sağlayan Enco Buds 2, yapay zeka destekli gürültü engelleme özelliğine de sahip. Dokunmatik kontroller ile kullanımın basitleştirildiği Oppo Enco Buds 2’nin Türkiye pazarına yönelik takvimi bilinmiyor. Ancak yeni modelin, küresel pazarlarda 30 dolar altındaki en iyi kablosuz kulaklık modelleri arasına şimdiden girdiğini söylemek mümkün.

oppo enco buds 2 tanitildi 2

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir