Sudhanshu Ambhore, tanıtımı yaklaşmakta olan OPPO A57s modelinin özelliklerini ve fiyatını sızdırdı. İşte merak edilen tüm detaylar;

Oppo Reno 8 tanıtıldı

Akıllı telefon pazarının en başarılı oyuncularından biri olan Çin merkezli teknoloji devi OPPO, uygun fiyatlı ürün yelpazesini genişletmek için çalışmalarına hızla devam ediyor. A57 5G’yi bu senenin başlarında tanıtan teknoloji devi, cihazın halefi olacak olan OPPO A57s üzerinde çalışmaya başlamak için zaman kaybetmedi. Son olarak telefonun özellikleri ve fiyatı sızdırıldı.

OPPO A57 kullanıcılara neler sunacak?

Sektöre yönelik güvenilir sızıntılarıyla tanınan Sudhanshu Ambhore, tanıtım tarihi yaklaşmakta olan OPPO A57s modelinin özelliklerini ve fiyatı hakkında önemli açıklamalar yaptı. Aktarılan bilgilere göre cihaz; 60Hz yenileme hızına sahip 6,5 inç HD çözünürlüklü LCD ekran ile birlikte gelecek.

İşlemci tarafında ise cihaz MediaTek Helio G35 yonga setinden alacak. Bu yonga seti 12 nm üretim süreci kullanılarak üretildi. Bununla birlikte işlemcideki PowerVR GE8320 grafik birimine ek olarak, dört adet 2.3GHz ARM Cortex-A53 çekirdeği ve dört adet 1.8GHz ARM Cortex-A53 çekirdeği yer alıyor.

Cihaz kullanıcılara 4GB LPDDR4X RAM ve 128GB eMMC 5.1 depolama alanı sunacak ancak başka seçeneklerin olup olmayacağı konusunda henüz net bir bilgi yok. Kamera tarafında da beklentileri karşılayacak olan modelin ön tarafta cihazın çentiğe konumlandırılmış 8 megapiksellik bir selfie kamerası olsa da arkada 50 megapiksel ana sensör ve ek 2 megapiksel sensörden oluşan çift kamera kurulumu bizi karşılayacak.

OPPO A57s, 33W’luk hızlı şarj desteğine sahip olan 5000mAh pil ile gelecek. Android 12 tabanlı ColorOS 12.1 kutudan çıkacak olan cihazda stereo hoparlörler, yan FPS, USB-C, 3.5mm jak, 5GHz WIFI ve Bluetooth 5.3 gibi özellikler de bulunacak.

Bir akıllı telefonun fiyat ise cihazın giriş segment bir model olduğunun en büyük göstergesidir. Çünkü bu cihaz 199 Euro fiyat etiketiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Ancak yeni telefon modelinin çıkış tarihi henüz bilinmiyor. Ancak sızıntılardaki artış, OPPO A57s modelinin önümüzdeki haftalarda tanıtlacağı anlamına gelebilir. Cihaz hakkındaki gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir