OPPO A96 modeli, 5000mAh bataryası, 33W SUPERVOOC hızlı şarjı, 6.59 inç 90Hz canlı renkli ekranı ile dikkatleri üzerine çekti.

100 fitness moduna sahip Oppo Watch SE tanıtıldı

OPPO A96, %90.8 ekran gövde oranına ve 1080×2412 Full HD çözünürlükte 6.59 inç 90Hz renkli, delikli ekrana sahip. Akıllı telefonun AI göz konforu özelliği, aydınlık veya karanlık ortamlarda ekran görünürlüğünü iyileştiriyor. OPPO A96 akıllı telefon, ekranın kilidini daha hızlı açmak için yanda bir parmak izi sensörüne sahip. Daha ince bir tasarım ve daha yüksek kalite hissi için ince bir 3D çerçeve tasarımı kullanıyor.

OPPO A96 uzun ömürlü bataryasıyla dikkat çekiyor

OPPO A96’nın 5000 mAh pil kapasitesi, gençlere bağlı kalmak için ihtiyaç duydukları gücü sağlıyor. Pil, WhatsApp’ta 15 saate kadar mesajlaşma imkanı sağlarken 33W SUPERVOOC hızlı şarj ile telefon 30 dakikada %55’e kadar şarj olabiliyor.

OPPO A96, pil verimliliğini artırmak için süper güç tasarrufu modu ve optimize edilmiş gece şarj işleviyle birlikte gelir. Optimize edilmiş gece şarj özelliği, akıllı telefonun, kullanıcının uyku düzenini anlayan ve gece boyunca bölümlere ayrılmış şarj programları sağlayan yapay zeka yetenekleri tarafından desteklenmektedir.

OPPO A96, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip Qualcomm Snapdragon 680 4G mobil platformu tarafından desteklenmektedir. Orijinal bellek, OPPO’nun bellek genişletme özelliği kullanılarak 5 GB artırılabilir. Bir SD kartın sağlayabileceği ekstra depolama alanıyla daha fazla fotoğraf ve video kaydedebilirsiniz.

Bunlaa ek olarak OPPO A96’nın çift hoparlörü ve mikrofonu, ortam gürültüsünü azaltırken yüksek stereo ses sağlar. Dirac HD ses teknolojisi, izleme deneyimini daha da heyecanlı hale getiriyor.

Cihazın arkasında yer alan çift kamera kurulumunda 50MP ana kamera ve arkada 2MP bokeh kamera bulunuyor. Bu kamera, kullanıcıların ince bir doğal bokeh efektiyle fotoğraf çekmek için portre modunu kullanmalarına olanak tanır. Ek olarak, arka kamera 5x dijital yakınlaştırmayı ve 20 adede kadar sürekli çekimi destekler. OPPO A96’nın 16 MP ön kamerasının yapay zekalı doğal rötuşu gibi özellikler, kullanıcının doğal yüz özelliklerini korurken kusurları giderebilir. Ayrıca, 360° dolgu ışığıyla portre şirketleri, düşük ışıkta daha parlak, daha keskin sonuçlar üretir. Temel özellikler olarak akışkanlık, kullanım kolaylığı ve performans ile ColorOS 11.1, OPPO A96’nın tüm kullanıcı deneyimini zahmetsiz hale getirir.

System Booster ve Link Boost 2.0 gibi sistem optimizasyon yazılımları, örneğin; üstün sistem performansı ve sorunsuz bağlantı. Öte yandan, Bullet Display Messages, gençlerin oyun oynarken aramaların veya bildirimlerin neden olduğu dikkat dağınıklığını azaltabilir. Bu sayedee mesaj bilgisi ekrandan kayan bir pencere olarak görüntülenir.

ColorOS’un temeli olan Özel Kasa ve Uygulama Kilidi gizlilik özellikleri, gençlerin özel bilgilerini ve uygulamalarını korumalarına olanak tanır. Bildirim Zekası, ön kameranın yakındaki tüm kişileri algılamasına ve bildirimlerin içeriğini gizleyerek kullanıcı bilgilerini akıllıca korumasına olanak tanır. OPPO A96 ayrıca, gençlerin ekranı dokunmadan yukarı ve aşağı kaydırma gibi görevleri gerçekleştirmelerini sağlayan temassız bir kontrol özelliğine de sahip.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir