Oppo Watch SE için tanıtım yapıldı. Uzun zamandan beri merak edilen akıllı saat, Oppo’nun sektörde iddialı olacağının işaretlerini veriyor. İşte yeni modelin özellikleri.

Oppo, yeni akıllı saati Oppo Watch SE ile Çin pazarına giriş yaptı. Şirketin diğer pazarlarda da satışa sunacağı akıllı saat, Apple Watch SE benzerliği ile dikkat çekerken özellikleri sektörde ilgi görebileceğini gösterdi.

OPPO şebeke yok uyarısı veriyorsa ne yapmalısınız?

Oppo Watch SE özellikleri

100 fitness moduna sahip oppo watch se tanitildi 2

Oppo Watch SE, şirketin 3. seri akıllı saatlerine göre biraz daha ekonomik ve farklı. Bu kapsamda dikdörtgen kadranı ile dikkat çeken yeni modelde her zaman açık ekran, spor modu ve eSIM desteği bulunuyor. 999 Yuan olarak satışa sunulan modelin ortalama fiyatının 100-150 dolar olması bekleniyor. Dün itibariyle satışına başlanan akıllı saatin satış rakamları ve performansı önümüzdeki dönemlerde görülecek.

Oppo Watch SE teknik özellikler

100 fitness moduna sahip oppo watch se tanitildi 1

Mor ve gri olarak iki renkle satışa çıkacak Oppo Watch SE, 1.75 inç AMOLED ekrana sahip.  Snapdragon 4100+ işlemcinin kullanıldığı saate Apollo 4s adında yardımcı bir işlemcisi de bulunuyor1 GB RAM ve 8 GB dahili depolama alanı teknik özelikler olarak dikkat çekiyor. Yeni modelde 100’ü aşkın spor modu, uyku takibi, kalp atış hız takibi, stres takibi yapılabiliyor. Akıllı saat, 400 mAh batarya ile kullanım sunuyor.  Tam akıllı mod ile 3 gün boyunca kullanılabilecek olan saate eSIM ve NFC desteği verimliliği arttırıyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir