OnePlus’ın geliştirdiği yeni modeli için sızıntı yaşandı. OnePlus Nord CE 4 modelinin görselleri paylaşıldı.

OnePlus yeni modelleriyle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. şirketin yeni modellerinden birisi de OnePlus Nord CE 4 olacak. OnePlus Nord CE 4 için yapılan sızıntı sonrasında yeni model için üstelik resmi sayfalar da kullanıma sunuldu. Böylece yeni modelin pek çok özelliği açığa çıktı. Hindistan web sitesinde ve Amazon’da bulunan telefonun açılış sayfasını düzenleyen şirket, böylece lansman öncesinde ilk detayları da sızıntıların hemen ardından piyasa ile paylaştı.

OnePlus Nord CE 4 İçin Büyük Sızıntı! İşte Fotoğrafları
OnePlus Nord CE 4 İçin Büyük Sızıntı! İşte Fotoğrafları

OnePlus Nord CE 4 Özellikleri Neler?

OnePlus Nord CE 4 için yapılan paylaşımlarda en çok ilgi gören ise render çalışmalarının paylaşılması oldu. özel bir sızıntı ile ortaya çıkartılan bu görsellerde OnePlus Nord CE 4 modelinin nasıl bir tasarıma sahip olacağı da ortaya çıktı. OnePlus Nord CE 4 fotoğrafları şöyle;

Telefonda ekran özellikleri üstün teknolojilerle destekleniyor. 6.7 inç AMOLED ekranıyla kullanım sunacak OnePlus Nord CE 4’te 120Hz yenileme hızı bulunuyor. Full HD+ desteği ile görüntü sunacak telefon segmentine göre oldukça iyi bir performans sunacak.

OnePlus Nord CE 4’te kullanılacak işlemci ise Snapdragon 7 Gen 3 olacak. Vivo V30 gibi pek çok modelde yer alacak bu işlemci OnePlus’ın yeni modelinde de yer alarak rakipleriyle daha iyi rekabet edebilecek. 8 GB LPDDR4x RAM ve 256 GB’a kadar UFS 3.1 depolama alanıyla desteklenen telefonda microSD kart desteği mevcut ve 1 TB’a kadar depolama alanı arttırılabiliyor. Hibrit SIM yuvası sayesinde ek depolama alanı ihtiyaçları karşılanabiliyor. Cihazın bataryasında ise 5500mah kapasiteli bir batarya var. Bu batarya standartların üzerinde olduğu gibi özellikle hızlı şarjıyla fark yaratacak.

OnePlus Nord CE 4 İçin Büyük Sızıntı! İşte Fotoğrafları
OnePlus Nord CE 4 İçin Büyük Sızıntı! İşte Fotoğrafları

Paylaşımlara göre yeni model 100W SuperVOOC şarj desteği ile kısa sürede yeniden kullanım sunabilecek. Daha önceki testlerde ve bu şarj özelliklerinde 30 dakikada tam doluluk oranına ulaşıldığı belirtilmişti. Bu nedenle OnePlus Nord CE 4 özellikle batarya sorunu yaşamak istemeyenler için ideal olacağı söylenebilir.

Cihazda Android 14 kullanılacak olsa da yeni sistem güncellemeleri de gelecek. Özel arayüzde ise Android 14 üzerine inşa edilen OxygenOS 14 yer alacak.

OnePlus Nord CE 4 kamera özelliklerinde ise OIS özellikli 50 MP Sony LYT-600 ana kamera ve 8 MP IMX355 ultra geniş sensörden oluşan ikili bir kurulum yer alacak. önde ise 16 MP’lik bir kamera modülü kullanılacak.  Şu anda OnePlus Nord CE 4’nin fiyatı için herhangi sızıntı yaşanmadı. Ortalama 300 dolar olması beklenen telefonda altında 8 GB + 128 GB ve 8 GB + 256 GB seçenekleriyle piyasada yer alacak. telefonda koyu renkleri tercih edecek şirket, resmi lansman ile yeni modelini önümüzdeki günlerde piyasaya sunacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir