Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden OnePlus’ın 2023 yılında tanıtımının yapılması beklenen OnePlus Nord CE 3 hakkında yeni bilgiler elde edildi. 

Bütçe dostu özelliğiyle dikkat çeken cihaz büyük ekranının yanı sıra Snapdragon 695 ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden OnePlus, geçtiğimiz Şubat ayı içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulan OnePlus Nord CE 2 ile beğenileri üzerine topladı. Şimdi ise 2023 yılında tanıtımının yapılması beklenen yeni nesil OnePlus Nord CE 3’ün teknik özellikleri hakkında çeşitli bilgiler elde edildi. 

OnePlus Nord CE 3’ün teknik özellikleri

oneplus nord ce 3un teknik ozellikleri ortaya cikti
OnePlus Nord CE 3

OnePlus’ın yeni akıllı cep telefonu OnePlus Nord CE 3’ün teknik detayları hakkında yeni bilgiler elde edildi. Söz konusu bu akıllı cihaz 120Hz yenileme hızı sunan 6,7 inç boyutlarında FHD+ LCD ekran boyutlarında sunulacak. Bunun yanı sıra serinin bir önceki modelinin sahip olduğu Dimensity 900’e göre gücü daha düşük Snapdragon 695 platformundan güç alacak. OnePlus Nord CE 3 kamera noktasında ise 108 MP ana kamera, 2 MP makro, 2 MP derinlik sensörlerine sahip olacak. Bunun yanı sıra aynı zamanda OnePlus Nord CE 3, 8/12 GB RAM ve 128/256 GB depolama alanına sahip olacak.

Aynı zamanda 5.000 mAh pil üzerine kurulan bu akıllı cihazın 67W hızlı şarj desteği bulunacak. Aynı zamanda OnePlus Nord CE 3’de yan kısma monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısı yer alacak. OnePlus Nord CE 3’ün fiyat etiketi ve hangi bölgelerde satılacağı şu an için bilinmiyor. Cihazın net olarak hangi tarihte satışa sunulacağı bilinmiyor ancak 2023 yılının ilk aylarında kullanıcıların beğenisine sunulması bekleniyor. Konu hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadardır.

Instagram not bırakma nasıl yapılır? Not bırakma özelliği nasıl çalışır?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir