Teknoloji üreticisi OnePlus’un yeni amiral gemisi modeli olan OnePlus Ace Pro modeline dair detaylar gelmeye devam ediyor.

Önümüzdeki günlerde yeni ürünlerini sunacak olan OnePlus, 3 Ağustos tarihinde gerçekleştireceği Evolve Beyond Speed etkinliğinde OnePlus 10T ve OxygenOS 13’ün haricinde bu etkinlikten saatler önce ise yapılacak lansman ile Ace Pro modelini kullanıcılarına sunacak. Diğer yandan şirket, yapmış olduğu yeni bir paylaşımda yaklaşan OnePlus Ace Pro modelinin bazı özelliklerini de açıkladı.

OnePlus, sevilen özelliğe veda ediyor

OnePlus Ace Pro ne gibi özelliklere sahip olacak?

112

Yeni OnePlus Ace Pro modeli için ortaya çıkan detaylardan birisinde OnePlus 10T’nin tekrardan markalaşmış bir versiyonu olabileceği şeklindeydi. Öyle ki modelin sadece Çin özelinde satılacağı da iddiaları bulunuyordu. Şirket bir süre önce yaptığı paylaşım ile ise bu iddiaları kabul etmiş oldu. Öyle ki bu yeni model 10T’nin sunulacağı Evolve Beyond Speed etkinliğinden 3 saat öncesine kadar bir etkinlik ile beraber tanıtılmış olunacak. Ortaya çıkan bir özelliğe göre ise cihazda 16 GB LDDR5 RAM desteğinin olması. Bu gelişme ile beraber OnePlus markasının 16 GB RAM’e sahip ilk akıllı telefon modeli Ace Pro olmuş olacak.

Cihazın sahip olacağı diğer donanım özelliklerine bakacak olursak, Qualcomm’un Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisi dikkat çekiyor. Model ekran teknolojisi olarak AMOLED panel tercih edilmiş. Burada 120 Hz ekran tazeleme hızı ile 6.7 inç büyüklüğünde bir panel göreceğiz. Ayrıca ön kamera 32 megapiksel olacakken, arka taraftaki kameralarda oldukça iddialı geliyor. OIS desteği ile beraber 50 megapiksel Sony IMX766 ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş sensör ve 2 megapiksel makro kameraları göreceğiz. Yeni OnePlus Ace Pro’nun 445 ile 591 dolar arasında bir fiyatla satılması bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir