Oxygen OS 12 güncellemesi sonunda beta sürümünden çıktı ve herkese açık olarak yayınlandı.

OnePlus’ın zaten birçok cihaza gönderdiği ve sorunlar nedeniyle geri çekilen Oxygen OS 12, dört OnePlus cihazında resmi olarak beta sürümünden çıktı.

OnePlus 8, OnePlus 8 Pro, OnePlus 8T ve OnePlus 9R’de Oxygen OS 12 için bir beta sürümü bırakıyor. Herkes Android 12 kullanıyor ve görebildiğimiz kadarıyla aynı güncelleme notlarını paylaşıyor.

Oxygen OS 12 güncelleme notları

Sistem:

-Yepyeni stillerden ilham alan, ışıkları ve katmanları birleştiren bir tasarım kullanarak, geliştirilmiş dokulara sahip optimize edilmiş masaüstü simgeleri.

-Spesifik durumlarda arka plan uygulamalarının anormal şekilde kapanması sorunu düzeltildi.

-Üçüncü taraf kamera uygulamalarını kullanırken lens izinleriyle ilgili sorun düzeltildi.

-Bildirim alırken ekranın yanıt verememesi sorunu düzeltildi.

Karanlık Mod

-Karanlık mod artık üç ayarlanabilir seçeneği destekleyerek daha kişiselleştirilmiş ve rahat bir kullanıcı deneyimi getiriyor.

OnePlus 9 RT, özellikleri ve fiyatı beli oldu

Shelf:

-Kartlar için yeni ek stil seçenekleri veri içeriklerini daha görsel ve daha kolay okunur hâle getiriyor.

-Bluetooth kulaklık tek tıklama ayarı ile yeni eklenen Kulaklık Kontrol Kartı.

-Uygulamalar, Ayarlar, Medya Verileri vb. dahil olmak üzere telefonunuzdaki birden fazla içeriği aramanıza olanak tanıyan Shelf’teki OnePlus Scout’a yeni eklenen erişim seçenekleri.

-Sağlık istatistiklerinize kolayca göz atmak için Shelf’e yeni eklenen OnePlus Kartı.

İş Hayat Dengesi:

-İş-Hayat Dengesi özelliği artık tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilir ve hızlı ayarlar aracılığıyla İş ve Hayat modu arasında zahmetsizce geçiş yapmanızı sağlar.

-İş-Hayat Dengesi 2.0 artık belirli konumlara, Wi-Fi ağına ve zamana dayalı olarak otomatik İş/Hayat modu geçişini destekler ve ayrıca kişiselleştirmeye göre özelleştirilmiş uygulama bildirim profilleri sunar.

Galeri:

Galeri artık iki parmak kullanılarak farklı düzenler arasında geçiş yapmanıza, en kaliteli resimleri akıllıca tanımanıza ve küçük resmi içeriğe göre kırparak galeri düzenini daha hoş hâle getirmenize olanak tanır.

Canvas AOD:

-Canvas AOD, ilham verici görsellerle daha kişiselleştirilmiş bir kilit ekranı deneyimi için size yeni çeşitli çizgi ve renk stillerini getiriyor.

-Yeni çoklu fırçalar ve renk ayarı destekleri.

-Farklı şekillerin özelliklerini ve ten rengini daha iyi tanımlamak için optimize edilmiş yazılım algoritması ve geliştirilmiş yüz tanıma.

Ağ:

-Wi-Fi’ye otomatik olarak bağlanamama sorunu düzeltildi.

Bluetooth:

Spesifik durumlarda Bluetooth bağlanırken kablosuz kulaklıkların ses çalamaması sorunu düzeltildi.

Eğer ki yeni güncellemeden memnun kalmazsanız bir önceki sürüme geri dönme şansınız da bulunuyor. Peki siz yeni yazılım güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir