OnePlus 11 Pro modeli için teknik özellikler tanıtım öncesi ortaya çıktı. Raporlara göre telefon Snapdragon 8 Gen 2 işlemci ile desteklenecek.

Son dönemlerin iddialı markalarından bir tanesi olan OnePlus, yeni amiral gemisi için hazırlıklarını sürdürüyor. Tanıtım için çalışmalarını sürdüren şirket, tanıtım öncesinde telefonun özelliklerinin sızdırılması ile bir kez daha gündeme geldi. Yapılan paylaşımlarda cihazın Snapdragon 8 Gen 2 işlemci ile destekleneceği ve 120hz ekran yenileme hızına sahip AMOLED bir paneli kullanacağı belirtildi.

OnePlus 11 Pro güçlü bir tasarıma sahip olacak

OnePlus 11 Pro özellikleri

OnePlus 11 Pro modelinde geçtiğimiz günlerde render görüntüleri paylaşılmıştı. Yine benzer kaynaklarda yer alan haberlerde bu sefer ekran ve işlemci gidip telefonun önemli özelliklerine yer verildi.

Açıklamalara göre telefon 6.7 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak. QHD çözünürlüğün destekleneceği modelde AMOLED panelde 120Hz yenileme hızı yer alacak. Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin kullanılacağı telefonda bu güçlü işlemci 8 GB ve 16 GB RAM ile daha iyi bir performans sunacak. Depolama alanında ise 128 GB ve 256 GB olmak üzere 2 farklı seçenek bulunuyor. 5000 Mah kapasiteli batarya kullanacak olan telefon, üstelik 100W hızlı şarj desteğine de sahip.

Kameralarda ise 50 megapiksel ana kamera, 48 megapiksel ultra geniş açı kamera ve 32 megapiksel telefoto kamera bulunuyor. Ön kamera ise 16 megapiksel çözünürlüğünde. Telefonun Android 13 işletim sistemini desteklemesi bekleniyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir