Geçen ayki OnePlus 10T 5G lansmanın üstünden çok geçmemiş olsa da, OnePlus 11 Pro akıllı telefonun özellikleriyle ilgili yeni bir söylenti ortaya çıktı. Kaynak, OnePlus’ın bir sonraki amiral gemisinin bu yıl sonunda canavarca bir işlemciyle donatılabileceğini iddia ediyor.

OnePlus Nord Watch tasarımı ortaya çıktı

OnePlus 11’de güçlü işlemci

Sık sık sızıntı yapan Digital Chat Station, OnePlus 11 Pro’nun yonga seti hakkında bazı önemli detayları da paylaştı. Sızıntılar yeni telefonun Snapdragon 8 Gen 2 (SM8850) ile yıl sonundan önce piyasaya sürüleceğini gösteriyor. OnePlus’ın premium cihazının lansman tarihi, Kasım ayı civarında Qualcomm SD 8 Gen 2’nin duyurusu ile yakın tarihte olacak.

Öte yandan Xiaomi, geçen yılın aynı ayında tanıtılan bir önceki seriyi göz önünde bulundurarak Aralık ayında Xiaomi 13’ü tanıtarak OnePlus’a katılabileceğini belirtemeden geçmeyelim. Ne yazık ki, bu cihazların nihayet diğer ülkelerde satışa çıkmadan önce birkaç ay boyunca sadece Çin’de satılması bekleniyor

Samsung’un da daha verimli ve daha hızlı Snapdragon yonga setinden yararlanan başka bir üretici olacağı kesin. Güney Koreli dev , Galaxy S23’ün yalnızca Snapdragon 8 Gen 2 tarafından çalıştırılacağını doğruladı ve sonunda Exynos seçeneğini bir kenara koydu.

OnePlus 11 Pro, Oppo’nun telefonuna benzeyebilir

Yonga seti seçimine ek olarak, OnePlus 11 Pro’nun Oppo Find X6 Pro ile aynı tasarıma sahip olduğu da söyleniyor. Weibo’dan alınan kaynağa dayanarak, OnePlus, duyurulmamış amiral gemisini yinelemeyi veya ayırt edici özellikler eklemeyi planlamıyor. Bunun yerine, Oppo’nun ahizesini, logo ve marka dışında kamera sistemi dahil her köşede kopyalayacak.

Tüm bu bilgiler doğrulanıncaya kadar, bunların bir sızıntı olduğunu aklnızdan çıkarmayın. Peki sızıntılar gerçekse siz OnePlus’ın yeni telefonun tasarım olarak yansıtmasının daha iyi olacağını düşünüyor musunuz? Yorum bölümünde düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir