Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden OnePlus’ın Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1’den güç alan ilk akıllı cep telefonu OnePlus 10T 5G, çok yakın zaman içerisinde tanıtılacak.

Kısa bir süre önce amiral gemisi nitelikli OnePlus 10T 5G’nin 3 Ağustos’da piyasaya sürüleceğini aktaran çin merkezli akıllı cep telefon üreticisi OnePlus, şimdi ise yeni telefonun kamera detaylarını aktardı.

Görüntü netliği özelliği ile kamera güçlendirildi

Aktarılan bilgilere göre OnePlus 10T 5G, hem optik (OIS) hem de elektronik görüntü sabitlemeyi (EIS) destekleyen 1/1.56 inç 50MP Sony IMX766 ana kamera ile beraber geliyor. bunun yanı sıra firma yeni cep telefonun görüntüleri daha hızlı ve daha ayrıntılı bir şekilde çekmesine yardımcı olan Görüntü Netliği Motoruna (ICE) sahip olacağını söylüyor.

Cihaz ana sensör özelliğine ek olarak üçlü kamera tasarımını benimseyecek. OnePlus 10T 5G’nin, 119,9 derecelik ultra geniş açılı ve makro kamera ile beraber gelecek. Konuyla ilgili aktarılan sızıntılara göre bu kameralar sırasıyla 16MP ve 2MP olarak karşımıza çıkabilir. Aynı zamanda şu ana kadar yapılan sızıntılar, OnePlus 10T’nin 6,7 inç kavisli 120Hz Full HD+ LTPO E4 AMOLED ekran özelliğine sahip olacağını gösteriyor. Yonga seti kısmında ise Snapdragon 8+ Gen 1’den güç alacak olan bu akıllı cep telefonun, 150W SuperVOOC hızlı şarj destekli 4.800 mAh pil, 12 GB’a kadar RAM ve 256 GB dahili depolama ile gelmesi bekleniyor. Cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadardır.

Honda Civic Type R tanıtıldı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir