OnePlus’ın yeni akıllı cep telefonu OnePlus 10T’nin çıkış tarihi sızdırıldı. Hindistan’da sadece Amazon üzerinden satılacak olan yeni akıllı cep telefonu Avrupa pazarında yerini alacak.

OnePlus’un yeni amiral gemisi nitelikli akıllı cep telefonu OnePlus 10T hakkında yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda tasarımı ve özellikleri sızdırılan ve yakın zaman içerisinde tüm Android cihazlardan çok daha yüksek bir skorla anTuTu’da yerini alan akıllı cep telefonun, şimdide çıkış tarihi ortaya çıktı.

Ağustos ayında satışa sunulacak

oneplus 10tnin cikis tarihi ogrenildi

Sızıntılardan elde edilen bilgilere göre OnePlus 10T, 25 Temmuz ile 1 Ağustos tarihleri arasında tanıtımı yapılacak ve Ağustos ayının ilk haftası ile beraber sadece Amazon Hindistan üzerinden satışa sunulacak. Aynı zamanda yeni amiral gemisinin Avrupa pazarına da geleceği doğrulandı fakat bunun Hindistan duyurusu ile aynı zamanda olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Şu ana kadar elde edilen bilgilere göre OnePlus 10T, Full HD+ LTPO 120 Hz 6.7 inç kavisli E4 AMOLED ekran üzerine kurulu olacak. Bunun yanı sıra Qualcomm’un yeni amiral gemisi Snapdragon 8+ Gen 1’den güç alacak. Cihaz 150W SuperVOOC hızlı şarj destekli 4.800 mAh batarya, 12 GB RAM, OIS destekli 50 MP ana, 16MP Ultra geniş açı,  2MP makro sensörlere sahip üçlü bir tasarıma ek olarak 32MP selfie kamerası ile beraber gelebilir.

Çocukların uygunsuz fotoğraflarını anında silecek uygulama geliştirildi

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir