Yakın zaman içerisinde tanıtılması beklenen OnePlus 10T, benchmark testlerinde görünmeye başladı. Testlerde oldukça yüksek puan almayı başaran telefon, Android ekosisteminin lideri olmaya aday. 

Akıllı cep telefon pazarının başarılı modelleriyle adından söz ettiren OnePlus, yakın zaman içerisinde yeni amiral gemisi OnePlus 10T’nin tanıtımını yapacak. Geçtiğimiz hafta ilk render görüntüleri sızdırılan söz konusu bu akıllı cep telefonun, şimdi de AnTuTu skoru ortaya çıktı.

Android dünyasının lideri olmaya aday

Digital Chat Station tarafından paylaşılan ekran görüntüsünde OnePlus PGP110 kod adıyla görülen ve OnePlus 10T olduğu düşünülen yeni cihaz, 1.131.151 puan almayı başarmıştır. Bunun yanı sıra elde edilen skorun piyasadaki diğer tüm Android akıllı cihazlardan daha yüksek olduğunu da belirtmek gerekir. Yeni elde edilen ekran görüntüsü, cihazın stres testi sırasında CPU sıcaklıklarını 50 derecenin altında tuttuğunu yani güçlü bir soğutma sistemine sahip olduğunu da belirtmek gerekir. 

Kısa bir süre önce Amazon’da 799 euro fiyat etiketiyle yer alan OnePlus 10T’nin Full HD+ çözünürlüğe sahip 120Hz 6,7 inç kavisli E4 AMOLED ekran, 150W SuperVOOC hızlı şarj destekli 4.800 mAh batarya, 12GB’a kadar RAM, 50MP ana kamera olmak üzere üçlü kamera sistemi ve Snapdragon 8+ Gen 1 ile beraber gelmesi bekleniyor. Cihaz hakkında elde edlen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda yeni bilgiler elde edilenilir. 

Galaxy Watch 4’ün One UI 4.5 Beta 3 sürümü yayınlandı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir