SamMobile kaynaklı bir habere göre Samsung, Watch 4 akıllı saat serisi için One UI 4.5 Beta 3 sürümünü yayınladı. Yayınlanan yeni sürüm güncellemesinin detayları da belli oldu. Güney Koreli marka Samsung’un geçtiğimiz yıl çıkış yapan Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 4 Classic modelleri Samsung’un WearOS işletim sistemi ile çıkış yapan ilk akıllı saat modelleri olmuştu. Son dönemde Google Asistan sebebiyle yaşanan problemlerin yanı sıra sektörde önemli bir iz bıraktığı ifade edilebilir. Akıllı saat modelleri üzerinde güncellemeler devam ederken, One UI 4.5 beta süreci de devam ediyor. Samsung, geçtiğimiz haftalarda ikinci beta sürümünü yayınlarken, kısa süre önce ise üçüncü betayı yayınlamıştı. Gelin şimdi Galaxy Watch 4 serisi için One UI 4.5 Beta 3 neler sunuyor gelin bakalım.

Galaxy Watch 4 serisi için One UI 4.5 Beta 3 yayınlandı

galaxy watch 4un one ui 4 5 beta 3 surumu yayinlandi 1

Geçtiğimiz aylarda Watch 4 serisi için One UI Watch beta programını başlatmıştı. Bu kapsamda kullanıcılara kararlı sürümden önce Wear OS sürümlerini test etme imkanı da sunuyor. Şimdi ise One UI 4.5 Beta 3 sürümünü kullanıma sundu. Güncelleme, R860XXU1ZVF yapı numarasına sahip olarak 252 MB boyutla geliyor. Diğer yandan One UI Watch beta programına katılan kullanıcılar için yayınlandığını belirtelim. Değişiklikler noktasında Bixby üzerinden müzik çalma problemleri düzeltiliyor. Diğer yandan alarm, kronometre, zamanlayıcı ve dünya saati gibi uygulamalardaki işlevsellikte artırıldı.

Diğer yandan dokunmatik ekran ile otomatik egzersiz algılama performansının iyileştirilmesinin haricinde Galeri uygulamasının açılmasında Bluetooth bağlantısı kesilmesi gibi problemler de düzeltiliyor. Galaxy Watch 4 ailesine yönelik şirketin geliştirmeleri devam ederken, güncellemeler ile hatalar giderilmeye ve eksik olan özellikler saate getirilmeye devam ediyor. Sizlerde güncellemelerinizi kontrol edebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir