Önemli akıllı cihaz üreticilerinden OnePlus 16 GB RAM’e sahip ilk akıllı cep telefonunu çok yakında tanıtacak. Çin merkezli şirketOnePlus 10T şeklinde adlandırılan modelin lansman tarihini bugün resmi olarak duyurdu.

OnePlus, bir sonraki amiral gemisi akıllı cep telefonun tanıtım tarihini açıkladı. OnePlus 10T adıyla kullanıcıların beğenisine sunulacak olan model 3 Ağustos’ta New York’ta tanıtılacak. Çinli marka şu an işçin cihazla ilgili ayrıntılardan söz etmemiş olsa da fiyatı haricinde pek çok bilgi sızdırılmıştı. Söz konusu bu akıllı cep telefonun görüntüleri daha önce gündeme gelmişti. OnePlus 10T markanın Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga setini temel alan ilk modeli olacak. Aynı zamanda 16 GB RAM ile tasarlanan ilk OnePlus olma özelliğine de sahiptir. Yani performansıyla kullanıcıları heyecanlandıracak gibi gözüküyor.

oneplus 10t 3 agustosta tanitilacak 2

OnePlus 10T hakkında

OnePlus 10T, Full HD+ çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızıyla güçlenen 6.7 inç AMOLED ekran üzerine kuruludur. Söz konusu bu amiral gemisi hakkında elde edilen diğer bilgiler ise 16 megapiksel ön kamera, 50 megapiksel (Sony IMX766) ana kameranın yer alması ve 150 watt hızlı şarj destekli 4.800 mAh pil özelliğinin bulunmasıdır.

Ubuntu 22.04 LTS sertifikalı ilk bilgisayar tanıtıldı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir