Türkiye’de resmi olarak hizmet veren firmalardan OnePlus, ürün çeşitliliğini 2022 yılında daha da büyütecek. OnePlus 10R modeli de yakın zamanda sunulacak ve tüm detayları ortaya çıktı. OnePlus, en son OnePlus 10 Pro ile adından söz ettirmişti. Hasselblad imzalı olan kamera sistemi ile dikkat çeken oldukça güçlü amiral gemisi telefon modeli, yakın zaman içerisinde tüm dünyada sunulacak ve firmanın belirtildiği üzere 2022’de tek ürün olmayacak. 

Instagram silinen gönderileri geri getirme

Kaynaklardan elde edilen bilgilere göre çok yakın zaman içerisinde hemen hemen kesin olarak OnePlus 10R’De sunulacak. Sızdırılan bilgilere göre 6,7 inç FHD+ 120 Hz HDR10+ E4 AMOLED ekran özelliğine sahip olacak ve gücünü MediaTek Dimensity 8100 işlemciden alacak. 8 GB / 12 GB LPDDR5 RAM ve 128 GB / 256 GB UFS 3.1 depolama özelliği ile çıkmaya hazırlanan cihaz, tam olarak 150W hızlı şarj destekli 4.500 mAh pil özelliğine sahiptir.

10

Hızlı şarj ile ilgili olarak BBK üzerinden bir diğer cihaz, detayları aktarılan Realme GT Neo3 ile benzer güçte olan ve bu konu ile ilgili oldukça dikkat çeken OnePlus 10R, önünde 16 megapiksel selfie kamerasına yer veriliyor. Arka kısmında ise ise 50 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro kameralar yer alıyor. 3,5 mm kulaklık girişine sahip olmayan ve kutusundan Android 12 ile beraber çıkan Android 12 adlı cihaz, çok yakın zaman içerisinde sunulacak ancak şu an için fiyat ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Türkiye’de satışa sunulması beklenen cihaz, yanında firmadan gelecekteki dönem içerisinde OnePlus 10 Ultra da gelecek gibi görünüyor.  OnePlus şu an Türkiye’de resmi olarak OnePlus 9, OnePlus 9 Pro ve OnePlus Nord N10 5G modellerini satışını yapıyor. Firma uzun bir zamandır Türkiye pazarına yeni bir cihaz sunmuyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir