OnePlus 10R Prime Blue Edition ile ilgili OnePlus resmi açıklama yaptı. Yeni model daha önce siyah ve yeşil renkleriyle piyasaya sürülmüştü.  

OnePlus, Nisan ayında OnePlus 10R modelinin resmi tanıtımın yapmıştı. Şirket, bu tanıtımda modelin 2 farklı renk seçeneğine sahip olacağını söylemişti. Bu kapsamda ise Sierra Black ve Forrest Green olarak adlandırılan renklere bir yenisi daha ekleniyor. OnePlus 10R Prime Blue Edition olarak adlandırılan yeni model, kısa süre içersinde satışa çıkacak.

OnePlus 11 Pro güçlü bir tasarıma sahip olacak

OnePlus 10R Prime Blue Edition duyuruldu

Şirket tarafından resmi olarak duyurusu yapılan OnePlus 10R Prime Blue Edition için teknik detaylara değinilmedi. Bu nedenle sadece kozmetik bir değişiklik olarak yeni renk seçeneği gelebilir. Ancak yeni birkaç değişiklik ile telefonun daha da güçlenmesi söz konusu olabilir. Bu nedenle yapılacak tanıtımı beklememiz gerekiyor.

OnePlus 10R özellikleri neler?

OnePlus 10R modelinin özelliklerini yeniden hatırlamak gerekirse, Dimensity 8100 Max telefona güç veren işlemci. 6,7″ Full HD+ 120Hz AMOLED ekran, 50MP birincil, 8MP ultra geniş ve 2MP makro kameraların yer aldığı yeni modelin önünde ise 16 MP kamera var. Ekran içi parmak izi tarayıcısına sahip olan yeni modelde 150W şarj desteğine sahip 4.500 mAh batarya var.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir