Son zamanlar içerisinde çıkan son derece iddialı amiral gemisi akıllı cep telefon modellerinden OnePlus 10 Pro için küresel çıkış öncesi Avrupa fiyatı aktarıldı.

Ring of Elysium sistem gereksinimleri

Tüm detayları aktarılan OnePlus 10 Pro, şu an halen yalnızca Çin pazarında yer alan bir amiral gemisi konumunda yer alıyor. Fakat geçtiğimiz günler içerisinde yapılan resmi açıklama ile netlik kazandığı üzere bu durum 31 Mart tarihinde değişiyor. Konuyla ilgili olarak yapılan paylaşıma göre cihaz Avrupa, Kuzey Amerika ve Hindistan merkezli büyük pazarlara da yerini alacak. Daha önce Türkiye’de OnePlus 9 Pro’yu satan OnePlus Türkiye, küresel çıkış ile beraber OnePlus 10 Pro’yu Türkiye pazarında sunacak ve en az 15-16 bin TL ya da üstü bir fiyata pazara yerini alacak. Ancak cihaz Türkiye’de yerini alırsa çok daha pahalı olacak gibi gözüküyor. Çünkü cihazın Avrupa’da 8 GB RAM + 128 GB depolama ile 899 euro fiyata satılacağı da aktarıldı. Eğer bu bilgi doğruysa ve telefon bu fiyata Türkiye’de yerini alırsa, 16 bin TL üstünde bir fiyat etiketine sahip olması vergiler göz önünde bulundurulduğunda sürpriz olmayacaktır. 

16 6

OnePlus 10 Pro genel olarak beğenilen bir cihaz ve özellikle de kamera ile ilgili iddialı bir amiral gemisi konumunda bulunuyor. Arka kısmında dikkat çekici bir kamera modülü yer alan ve burada da Hasselblad imzası taşıyan cihaz, bir periskop kamera ise kullanmıyor. Periskop kamera iddia edildiği üzere direk olarak gelecekteki dönem içerisinde gelmesi beklenen 10 Ultra’ya saklanıyor. Geçtiğimiz ay içerisinde patent çizimleri ile ses getiren OnePlus 10 Ultra, arka kısmında yüksek kayıpsız zoom yapacak bir periskop kameraya sahip olabilir. Hatta cihazın arka kısmında küçük bir ekran da yer alabilir. Ekran şu an için pek de kesin değil fakat patent çizimleri gerçek olursa, 10 Ultra ile en az 10 kat kayıpsız yani optik zoom sunulabilir. Şu an için henüz 10 Ultra için yapılmış resmi bir açıklama ya da somut sızıntı ise bulunmuyor. Ancak yakın zamanda daha detaylı bilgiler elde edilmesi bekleniyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir