Ring Of Elysium, her sezon farklı hikayeler ve karakterler içeren bir battle royale oyunudur. Sistem gereksinimleri ve oyun hakkındaki detayları sizler için kaleme aldık.

Aurora Studios tarafından geliştirilen ve Tencent TCH Scarlet Limited tarafından piyasaya sürülen Ring of Elysium, birçok ücretsiz oyuncu tarafından oynanabilen çevrimiçi bir Battle Royale oyunudur. Steam’den ücretsiz olarak indirilebilir. Steam’de 19 Eylül 2018’de Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya’nın bazı bölgelerinde yayınlandı.

Ring Of Elysium baskın bir anlatım tarzına sahiptir. Her sezonun olayları birbiriyle bağlantılıdır. Her sezon hikaye devam ediyor ve oyuna geçmişte yaşanan olaylarla ilgili karakterler ekleniyor.

Ring of Elysium hikayesi

Elysium dünyasından üç karakterle başlar: Lin, Hikage ve Gavin. Klasik bir maçta, 60 kişinin katıldığı karla kaplı Dione Dağı, Ymir’in felaketinin saldırısına uğrar. Buradan çıkmanın tek yolu, içinde sadece dört kişinin bulunduğu kurtarma uçağına binmektir. Hayatta kalanlar, rakiplerini ortadan kaldırarak fırtınanın önüne geçmelidir. Oyuncular, bu karlı arazinin üstesinden gelmek ve savaşa uyum sağlamak için snowboard, tırmanma ekipmanı ve planörlerle donatılmıştır.

SKYLANDERS sistem gereksinimleri

oyun 2 konusunda Sezonda üç yeni karakter var. Bradley, Siliva, Alfonso ve diğer 60 kişi tropik bir adada mahsur kaldı. Oyuncular, Avrupa adası olarak adlandırılan bu bölgede bir volkanik kül bulutundan kaçmalıdır. Bu hikayede, dört oyuncuyu kurtarmak için bir kaçış helikopteri adaya gelir.

3۔ Sezonun tarihinde bu evrene üç yeni karakter katılıyor. Kaptan Fokke, Elliot ve Saki bir korsan gemisinde. Lanetli Korsan Gemisi, dinamik hava sistemi her turda Typhoon moduna geçtikten sonra haritada belirir. Gemi hareket halindeyken yüksek seviyeli ganimetler gemiden atılır. Bu sezonun ilerleyen saatlerinde, Avrupa adasının çevresindeki okyanusun derinliklerinde bulunan eski uygarlıkların gizli kalıntılarını bulmak için bir su altı hazine avı eklendi.

Ring Of Elysium sistem gereksinimleri

NVIDIA GeForce GT 730 veya eşdeğeri grafik kartı, sistem gereksinimlerini karşılamak için minimum ayarlarla yeterli olacaktır. 10 GB boş alan gerektiren bu ürün, Intel i3 8130U (2,3 GHz) veya eşdeğer güce sahip bir işlemci ve 4 GB RAM gerektirir. Minimum ayarlardan memnun değilim derseniz. Bir NVIDIA GeForce GTX 1050 grafik kartına veya eşdeğerine sahip olmalısınız. Ayrıca, 6 GB RAM, Intel Core i5 2500 (3.3 GHz) veya eşdeğeri olmalıdır. Son olarak, Windows 7 veya üzeri bir sürüme sahip olmanız ve ayrıca 64-bit’e sahip olmanız gerekir.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8 ya da Windows 10
  • İşlemci: Intel i3 8130U ya da daha iyisi.
  • Bellek: 4 GB ya da üstü RAM
  • Gerekli boş disk alanı: 10 GB ya da daha fazla boş depolama alanı.
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT 730 ya da daha iyisi.
  • DirectX: 9.0c uyumlu

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8 ya da Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5 2500 ya da daha iyisi.
  • Bellek: 6 GB ya da üstü RAM
  • Gerekli boş disk alanı: 10 GB ya da daha fazla boş depolama alanı.
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 ya da daha iyisi.
  • DirectX: 9.0c uyumlu

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir