E-ticaret ve kurye sistemli platformların günümüzdeki en önemli departmanlarından birisi teslimat oluyor. Bu noktada hızlı teslimat büyük bir öneme sahip olurken, şirketler hızlı teslimat için çeşitli girişimler ve hamleler yapmaya devam ediyor. Bunlardan birisi olarak ise n11, Packupp şirketi ile bir iş birliği gerçekleştirdi. Teslimat sürecinin baştan sona olan tüm aşamalarını yerli yazılım ile dijitalleştirmek isteyen şirket, deneyim ve müşteri memnuniyetini en üst seviyelere taşımak için PackUpp ile anlaşma sağladı. Türkiye’de önde gelen alışveriş sitelerinden olan n11 ile “Aynı Gün Teslimat” hizmeti için anlaşılmış olundu. PackUpp artık n11’in ihtiyaç ve taleplerine sahip olduğu teknolojik alt yapı ve operasyonel taraf ile hizmet ve cevap vermeye çalışacak.

Android için N11 indir
iOS için N11 indir

N11’den hızlı teslimat anlaşması

n11 ayni gun teslimat icin yerli girisim packuppi secti

Gerçekleştirilen PackUpp anlaşması ile beraber bu kapsamda Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere n11’e aynı gün teslimat hizmeti sağlayacak. On binlerce satıcının ve ürünün yer aldığı n11, bu sayede müşterisine saatler içerisinde PackUpp ile teslimat gerçekleştirmiş olacak. Konu hakkında ise

PackUpp Kurucu Ortağı ve COO’su Rıdvan Göçemen,

“Alışveriş alışkanlıklarının değiştiği bu günlerde aynı gün teslimat e-ticaret platformu kullanıcıları için öncelikli bir kriter haline geldi. Diğer yandan her markanın müşterilerine sunduğu veya sunmak istediği hizmet farklılaşabiliyor. Dışarıdan herhangi bir kod, paket ya da yazılım satın almadan, tamamı Türk mühendislerimizle geliştirdiğimiz yazılım sayesinde her markanın kendi ihtiyaçlarını karşılayacak ve onları farklılaştıracak yazılım uyarlamalarını rahatlıkla yapabiliyoruz. Paket teslimatına özel ürettiğimiz yazılım ise teslimat rotasını optimize ederek, teslimat tipine ve adrese göre planlama yapmamızı sağlıyor. Bu çalışmayla sistemimizde yer alan tüm sürücülerimiz kendi uygulamamız üzerinden teslimatlarını kolaylıkla gerçekleştiriyor. Böylece markalar müşterilerine kusursuz bir hizmet sağlarken tüketiciler online alışverişlerini hızlı, güvenilir ve takip edilebilir şekilde gerçekleştiriyor” dedi.

n11

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir