n11’e adresten iade ve teslimat noktası özelliği getirildi. Bu özellik ile beraber n11 daha işlevsel bir hal alabilir. 

n11, yeni teslimat noktası ve iade özelliklerini kullanıcıların beğenisine sundu. Eklenen söz konusu bu özellik kargo ile ilgili olarak bir takım kolaylıkla sağlanacak. 

Teslimat noktası özelliği

n11’e diğer e-ticaret sitelerinde halihazırda bulunan ve görmeye alışık olunan teslimat noktası özelliğini getirdi. Bu özellik ile beraber müşteriler siparişlerini kendi adresine yakın olan bir teslimat noktasına gönderilebilecek. Aras Kargo, Yurtiçi Kargo ve Easy Point iş birliği ile 2 bin farklı nokta ile teslimat noktası hizmeti sunuluyor. n11.com üzerinden alışveriş yapan müşteriler, sepet kısmında Teslimat Noktası – Ücretsiz Kargo seçeneğini kullanabilirler. Buradan Teslimat Noktası Seç butonuna basarak giriş yapan müşteriler, seçili olan konumlarına uygun alabilecekleri teslimat noktasını görebilirler. İsterlerse, il, ilçe, mahalle bilgilerini değiştirerek farklı bir teslimat noktası seçerek ürünlerini buradan alabilirler.

Adresten İade talebi özelliği

Bir diğer yeni özellik ise Adresten İade özelliğidir. İnternetten bir ürün sipariş ettiğinizde sipariş kapınıza kadar geliyor olsa da ürünü iade etmek istediğiniz zaman kargo şubesine kadar kendiniz gitmeniz gerekiyor. Gündüz çalışanlar için veya kalabalık kargo şubelerine girmek zorunda kalan kişiler için bu süreç oldukça can sıkıcı olabiliyor. n11 iade işlemlerini daha kolay hale getirmek için adresten iade etme özelliği kullanıcıların beğenisine sunuldu. 

Ürün iade etmek isteyen kişiler için adresten iade etme seçeneği de kullanıma sunuluyor. Sabah 08.00’e kadar yapılan iade işlemlerinde aynı gün içerisinde evden iade teslimi alınabilir. 08.00 sonrasında oluşturulacak olan talepler için sonraki 3 günün arasından birini seçme hakkınız olacak. İade alım emri oluşturan müşterilerin ürünleri ise 10.00 – 18.00 saatleri arasında teslim alınıyor. Bu her iki özellik de bugün itibariyle kullanıma açık hale getirildi. Yakın zaman içerisinde de tüm kullanıcılar için da aktif olacak. 

n11

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir