Kullanıcıların beğendikleri ya da izlemek istedikleri sinema filmlerini mobil cihazları üzerinden izlemelerine olanak sağlayan MUBI, kullanımı kolay ve yüksek çözünürlük desteğine sahip bir online film izleme uygulamasıdır.

Akıllı telefon ya da tablet kullanıcıların ücretsiz olarak cihazlarına indirebilecekleri MUBI, kurulumdan sonraki ilk 7 gün ücretsiz, sonrasında ise aylık, 6 aylık ve yıllık üyelik paketleri ile her ay 30 farklı filmi izleme imkanı sunmaktadır.

MUBI

Oldukça sade bir arayüze sahip olan uygulama kullanıcıların cihazlarında internet bağlantısı olmadan da film izleyebilmeleri için indirme yöneticisini de içerisinde bulunduruyor. Bu sayede kullanıcılar izlemek istedikleri filmleri cihazlarına indirerek daha sonra çevrimdışı bir şekilde izleyebiliyorlar.

Son derece kullanışlı ve alternatif uygulamalardan daha kaliteli film izleme keyfi sunan MUBI uygulamasını aşağıdaki bağlantıları kullanarak AndroidiPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir ve uygulama için geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

MUBI Tanıtım Videosu

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir