Xiaomi’nin uzun süredir üzerinde çalıştığı katlanabilir ekranlı MIX Fold 2 akıllı telefonun ekranı hakkındaki detaylar ortaya çıktı.

Son zamanlarda, katlanabilir ekranlı akıllı telefon pazarı popüler hale geldi. Özellikle Android telefon üreticileri bu alanda oldukça iddialı ürünlerle bu alanda üst sıralarda yer almak için koşuşturuyor. Xiaomi, MIX Fold ile katlanabilir telefon alanına adım attı ve diğer telefonlardaki çalışmaları hızlandırdı. Cihaz bilgisi sızıntıları gelmeye devam ediyor.

MIX Fold 2 ekran özellikleri

MIX Fold 2’nin ekran boyutu 8 inç, dış ekranı ise 6.5 inç olacak Xiaomi’nin üzerinde çalıştığı katlanabilir akıllı telefonla ilgili söylentiler artmaya devam ediyor. Sızdırılan bilgilerle akıllı telefon dünyasında adından söz ettiren Digital Chat Station isimli bir kullanıcı, Çin’deki popüler Webio platformundan cihazla ilgili detayları paylaştı.

Mi Mix Fold 2 hakkında yeni sızıntılar

Daha önce cihazın 8.1 inç ekrana sahip olacağına dair veriler sızdırılmıştı. Son olarak kaynaktan alınan bilgiler kullanılarak ekranın detayları oluşturulmuştur. MIX Fold 2.8, 8 inç ekran ve 6.5 inç harici ekranla gelecek. Kullanıcının paylaştığı bilgiler cihazın Haziran ayında satışa sunulacağını da doğruladı. Kaynaklara göre akıllı telefonlarda yenileme hızı yüksek olacak.

MIX Fold 2, muhtemelen Qualcomm’un yeni favori Snapdragon 8 Gen1 işlemcisini kullanacak. Ayrıca selefinden daha büyük kapasiteli bir bataryaya, hızlı şarj desteğine ve kablosuz şarj desteğine sahip olacak. Xiaomi ayrıca Samsung’un Flip modeline benzer bir model üzerinde de çalışıyor.

Digital Chat Station daha önce Webio platformunda bu cihaz hakkında da bazı bilgiler paylaşmıştı. Paylaşımın ardından cihazın montaj olanakları hakkında da bazı bilgiler paylaştı. Xiaomi MIX Fold 2’yi ters katlanabilir bir model olarak karşınıza çıkaracak. Dünyanın ilk ters çevrilebilir katlanabilir akıllı telefonu olacak olan cihaz, 360 derece katlama işlevine sahip olacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir