Xiaomi, Galaxy Z Fold3’e rakip olmak için Mi Mix Fold 2’yi piyasaya sürecek. Son olarak cihazın özellikleri hakkında sızıntılar gelmeye başladı.

Xiaomi, bu senenin başında ilk katlanabilir akıllı telefonu olan Mi Mix Fold’u kullanıcıların karşına çıkarmıştı. Bugün gelen sızıntılarda ise şirketin, Samsung’un geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü Galaxy Z Fold3’e rakip olacak yeni bir Mix Fold cihazı üzerinde çalıştığını iddia edildi.

Xiaomi’nin yeni katlanabilir ekranlı telefonu büyük yeniliklerle geliyor

Hatırlarsanız sızıntıların kaynağı olan Bald Panda, geçtiğimiz aylarda da Çinli teknoloji devinin Mi Mix Fold 2 adlı bir cihaz üzerinde çalıştığını öne sürmüştü. Panda’nın verdiği bilgilere göre Xiaomi’nin yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefonu 5.000 mAh pile ve 120W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Ayrıca yüksek yenileme hızına sahip harici ve dahili ekranlara sahip olacak olan cihazın Mix Fold’da göre en büyük yeniliği 67W şarj desteği olacak.

Xiaomi katlanabilir telefonunu yıl sonunda tanıtabilir 

Gelen bilgilerde Mi Mix Fold’un ön tarafında ekran altı kamera modülü olacağı da aktarılıyor. Ekran altı kamerasının eklenmesi önemli değişikliklerden biri olsa da, uygulanması halinde görüntü kalitesi açısından tam bir yükseltme olması beklenmiyor. Ne yazık ki, şirketin böyle bir cihazı ne zaman piyasaya süreceği veya gerçekten üzerinde çalışıp çalışmadığı şu anda belli değil. Ancak önceki sızıntılara göre marka, bu yıl içinde yeni bir katlanabilir telefonun piyasaya sürüleceğini öne sürmüştü. Şimdilik iddiaların hangilerinin gerçek olduğu hakkında bir yorum yapmak güç ancak Xiaomi’nin ilerleyen dönemlerde katlanabilir ekran pazarında Samsung’un güçlü bir rakibi olacağını söyleyebiliriz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir