Metaverse’te alanında başarılı influencerları, sahip oldukları kitleleri ve bununla ilgilenen markaları bir araya getirmeyi amaçlayan proje Metafluence, 24 Ocak’ta IDO’sunu gerçekleştirecek. Influencerlar, söz konusu bu platformda kolaylıkla takipçileriyle buluşabilecek, alanında çeşitli sponsorluklarla reklam yapabilecek ve aynı zamanda çeşitli etkinlikler de gerçekleştirebilecekler. 

Günümüzde ilerleyen teknoloji sayesinde sanal gerçeklikle birleşmiş olduğu yepyeni bir dünya olan Metaverse, söz konusu bu yeni proje ile yepyeni fırsatlar sunabilir. Metaverse’te alanında lider olan influencerları, kitlelerini ve bununla ilgilenen markaları Metahut’lar aracılığı ile bir araya getirmeyi amaçlayan bir proje olarak değerlendirilen Metafluence, BlueZilla ile anlaştıklarını ve IDO tarihi olarak 24 Ocak’ı belirlediklerini dile getirdiler.  IDO, BlueZilla çevresinin en iyi launchpad’leri olan BSCpad, MetaVPad ve NFTLaunch’ta gerçekleşecek. 

22 4

Yeni nesil “Influencer Marketing” dönemi başlıyor

500 binden fazla influencer ve 5000’den fazla markayı bir araya getiren otomatik bir influencer pazarlama platformu olarak hizmet veren Keepface tarafından kurulan Metafluence, “Influencer Marketing” çalışmaları ile beraber yeni bir deneyim sunuluyor. Proje kapsamında lider isimler Metahut’lar aracılığı ile yaşam tarzlarını kolaylıkla paylaşabilecekler. Bunun yanı sıra kolaylıkla hedef kitleyle etkileşime geçebilecek, dijital sanat eserlerini (NFT’lerini) toplayabilecek ve bunun yanı sıra takas sistemini de kullanabilecekler. Aynı zamanda Metafluence içerisinde reklam verenlerle iş birliği içerisinde hareket etmekte mümkün olacak. 

Projenin odak noktası olarak ise Metahut’lar, influencerların kendi kitleleri ve çeşitli markalar ile bir araya gelebilecekleri dijital konular değerlendiriliyor. Özel bir tesis gibi inşa edilen bu binalar şehrin merkezinde yer alan plazalar, alışveriş merkezleri ve diğer nüfuslu merkezlerin yanında yer alacak. Aynı zamanda influencerlar, sahip oldukları konutları diledikleri gibi özelleştirebilirler. 

27 2

Metahut’larda neler olacak?

Metafluence’ta bulunacak olan influencerlar için özel olarak tasarlanan sınırlı sayıda Metahut yer alıyor. Influencerlar Etkinlik, Alışveriş ve NFT odakları yer alacak ve Metahut’larını kendi istedikleri şekilde özelleştirme ve kitleleri kendilerine özgü bir şekilde düzenleme özgürlüğüne sahip olacaklar. Konutlarda yer alan Etkinlik Odası, influencerların toplantılar, gösteriler, sunumlar yapmak veya takipçi kitleleri ile bir araya gelmek ile çeşitli etkinlikler gerçekleştirmek için çeşitli odaklar olacak. 

Yeni iPhone SE modelinin tanıtım tarihi belli oldu

Influencerlar Metaverse’te, Metafluence olarak anılacak

Proje kapsamında dünyanın her yerinde lider isimler ve markaları bir araya gelmesi amaçlanan projenin ayrıntılı ve vizyonu ile ilgili olarak Metafluence CEO’su Elvin Aziyev 

“Metafluence, influencerların, en sadık kitlelerinin ve markaların yaşadığı sanal bir şehir olacak. Sosyal medya Metaverse’e evrilirken vizyonumuz, influencerların, kitlelerinin ve markaların şeffaf ve teşvik edici ilişkilere kolayca dahil olduğu, influencer merkezli bir ekosistem oluşturmaktır.” ifadelerini kullandı. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir