YouTube kullanan kullanıcıların büyük bir bölümünün zaman zaman yaşadığı “Maalesef YouTube durduruldu” hatası için çözümler mevcut. Peki, maalesef YouTube durduruldu hatasını alındığında neler yapılabilir?

Müzik dinlemek, oyun videolarını izlemek ya da YouTube dünyası dahilinde yer alan içeriklere ulaşmak adına cep telefonlarında artık en çok kullanılan uygulamalardan bir tanesi YouTube. Fakat zaman zaman yaşanılan sorunlar nedeniyle YouTube kullanımı kısa süreli de olsa mümkün olmayabiliyor. Bazı hatalar ise YouTube kullanımını tamamen engelleyebiliyor. Bu hatalar arasında yer alan “Maalesef YouTube durduruldu” hatası ise en çok karşılaşılan sorunlardan bir tanesi durumunda. Bu tip sorunlarla karşılaştığınızda aşağıda yer alan çözümleri uygulayarak mevcut hatanın giderilmesini sağlayabilirsiniz. 

Youtube MP 3 dönüştürme nasıl yapılır? 

Android: Maalesef YouTube Durduruldu Hatası ve Çözümü

İlk Yöntem

Bu hata için deneyebileceğiniz ilk yöntem uygulamanın önbelleğini temizleme. Bunun için aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz

Android telefonunuzda ayarları açın.  Uygulamalar bölümüne geçiş yapın. Listeden YouTube‘u bulun ve açın

Burada yer alan Clear Cache ve Clear Data seçeneklerini kullanın.

2 1 4

Telefonunuzu yeniden başlatın.

İkinci Yöntem

Tercih edebileceğiniz 2. yöntem ise uygulamayı güncellemek ve son sorunsuz sürüme ulaşmak. Bunun için ise aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekir.

Google Play uygulamasını çalıştırın.

YouTube için arama gerçekleştirin. Güncelleme varsa son sürümün yüklenmesini sağlayın.

Kurulumun ardından cihazı yeniden başlatın ve YouTube’u açmayı deneyin.

Üçüncü Yöntem

3. yöntem ise Google Play uygulamasının güncellenmesi. Bazı durumlarda uygulamaların ya da oyunların sorunsuz bir şekilde çalışmasını önleyen Google Play güncellenmesi çoğu zaman sorunları çözebilir.

Google Play uygulamasını çalıştırın. Google Play Services için arama gerçekleştirin.

Güncelleme varsa güncellemeyi alın.

Dördüncü Yöntem

Akıllı telefonu güç tuşunu kullanarak kapatın.

Cihazı recovery modunda açın.

Cache ve Dalvik Cache partisyonlarında temizlik yapın ve telefonu yeniden başlatın.

1 1 1

Denediğiniz tüm bu çözümler, telefonunuzdaki YouTube durduruldu hatasını gidermek adına çözüm olabilir. Fakat çözüm bulamadıysanız telefonunuzun yeniden kurulması gerekebilir. Tüm çözümlere rağmen hala bu sorunla baş edemiyorsanız, bir uzmandan yardım almanız gerekebilir. 

YouTube Kısıtlı Mod Nasıl Kullanılır?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir