YouTube Kısıtlı Mod Nasıl Kullanılır? - Haberler - indir.com

YouTube Kısıtlı Mod Nasıl Kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-29 16:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler video platformu olan YouTube, yaşadığı büyüme ile birlikte kişilere istenen her konuda içerik sunmayı da başarıyor. Uygun içeriklerin yanı sıra uygun olmayan içeriklerin de bulunduğu YouTube sisteminde kişilerin bu konuda dikkat etmesi gereken detay uygunsuz içeriklerden olabildiğince uzak kalınması. Özellikle YouTube uygulamasını küçük çocukların ya da gençlerin kullanıldığı düşünüldüğünde YouTube’da yer alan uygunsuz içeriklerden uygulamanın arındırılması çok daha önemli hale geliyor. Bunun için ise YouTube’da bazı ayarlamalar yapılması yeterli.

YouTube kısıtlı mod bilgisayarda nasıl ayarlanır?

Eğer YouTube için bilgisayarınızı kullanıyorsanız tarayıcı üzerinden ayar yapmanız gerekir. Bunun için Youtube anasayfasının en altında yer alan kısıtlı mod seçeneğine tıklamanız gerekiyor. Bu bağlantıya tıkladıktan sonra YouTube kısıtlı modun açık mı yoksa kapalı mı olduğuna yanıt vermeniz yeterli olacaktır. Böylece YouTube’da içerik konusunda daha hassas davranarak olumsuz içeriklere karşı önleminizi alabilirsiniz.

YouTube'da en popüler kutu açma influencer'larıYouTube'da en popüler kutu açma influencer'ları

Android’de kısıtlı mod nasıl ayarlanır?

YouTube uygulamasını Android işletim sistemi kullanan bir telefonda açacaksanız bu konuda farklı ayarlar yapmanız gerekir. Bunun için ise dikkat etmeniz gereken detay bu sefer uygulama üzerinden ayarlara erişim sağlamak. Telefonda uygulamayı açtıktan sonra Ayarlar bölümünden Genel sekmesini takip etmeniz gerekir. Bu sekmede yer alna YouTube kısıtlı modu aktif hale getirerek telefonunuzda YouTube’u kısıtlı moda çekebilirsiniz.

Kısıtlanmış Youtube Videolarını İzleme Programı

iOS’ta kısıtlı mod nasıl ayarlanır?

iOS işletim sistemlerinin kullanıldığı iPhone ve iPad’de ise kişilerin YouTube Kısıtlı Mod özelliğini aktif hale getirmesi için yapması gereken işlem yine ayarlar bölümünden ilgili özelliği açmak. Bu özellik ile birlikte çocukların da kullandığı YouTube uygulamalarını güvenli hale getirerek uygunsuz içeriklerden çocuklarını koruyabilirsiniz. Bu işlemler sonrasında deneme yaparak ayarları doğru yaptığınızdan emin olabilirsiniz.




İlgili uygulamalar
YouTube, Content ID'ye 100 milyon dolardan fazla para harcamışYouTube, Content ID'ye 100 milyon dolardan fazla para harcamış
YouTube'a yüklediği videolar ile servet kazanıyorYouTube'a yüklediği videolar ile servet kazanıyor
YouTube, klasik filmleri reklamlarda gösteriyor!YouTube, klasik filmleri reklamlarda gösteriyor!

Youtube Gaming İnceleme Videosu


PAYLAŞ