Seri B Turda 10 milyon dolar alan Logiwa, aldığı yatırımlarla depo ve tedarik sürecindeki bulut tabanlı sisteminin güçlenmesini sağladı.

Logiwa, aldığı yatırımlara yenisi ekledi. Seri B yatırım turunda Temmuz ayı içerisinde 16.4 milyon dolar yatırım alan şirket, 10 milyon dolarlık yeni bir yatırımı daha duyurdu. Yatırımla birlikte girişimin aldığı toplam yatırım tutarı 26.4 milyon dolara ulaştı.

Yerli platform CereMeet, 100 bin kullanıcıya ulaştı

Logiwa’ya ilk yatırım 2017’de gelmişti

Logiwa için ilk yatırım 2017’de duyurulmuştu. Kuzey Amerika bölgesinde büyüme hedefleyen şirket, bu hedef kapsamında Revo Capital’den yatırım almıştı. Bu yatırımın ardından 2021 yılı içerisinde ise Seri A turu kapsamında 8.5 milyon dolarlık bir yatırım elde edilmişti.

Bulut tabanlı platform olarak depo siparişi işlemlerine önemli bir katkı sağlayan Logiwa, kapasiteleri yüzde 200’e yükseltilebildiğini belirtiliyor.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Logiwa CEO’su Erhan Musaoğlu, “Şirketimize yatırımdan fazlasını getiren iki yeni ortağımızın aramıza katılmasından dolayı çok şanslıyız. Prologis Ventures, lojistik ve tedarik zinciri endüstrisinde dünyanın en büyük ve en saygın yatırım şirketlerinden biri. BAM Elevate ise, çok sayıda firmanın başlangıç ​​aşamasından pazar liderliğini kurmaya kadar olan karmaşık sürecine yardımcı oldu. Biz de DTC platformuyla beraber vizyonumuzu uygulamaya devam ediyoruz.” dedi.

Girişim, aldığı yeni yatırımları platformun geliştirilmesinde kullanacak. Ek otomasyonlar, gelişmiş analitik verirle ve benzer iş süreçlerinde yenilikler yatırımlarla birlikte platformda güncellenecek.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir