Yeni platform CereMeet, 100 bin kullanıcıya ulaşarak önemli bir kilometre taşını geride bıraktı. İşte girişim ile ilgili son gelişmeler.

3 boyutlu iletişim ve üretkenlik platformu olarak tanıtımı yapılan CereMeet, kısa süre içerisinde önemli bir aşamada kaydetti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Cerebrum Tech Kurucusu Dr. Erdem Erkul,  platformun 100 bin kullanıcıya ulaştığını açıkladı. Açıklamalara göre CereMeet üzerinden bugüne kadar 5 bin toplantı organize edildi.

Paket Mutfak’a 3 milyon dolar yatırım

“CereMeet’te 2 bin 500 saat görüşme yapıldı”

Dr. Erdem Erkul, yaptığı değerlendirmelerde CereMeet ile önemli bir aşama kaydedildiğini vurgulayarak “Bir ay içinde 100 bin kullanıcıya ulaştık. Kullanıcılar, CereMeet’te şirket içi farklı etkinlikler, konferanslar ve lansmanlar düzenliyorlar. 20 kurumsal müşterimizin yanı sıra çeşitli STK, dernek ve eğitim kurumları tarafından toplamda 5 bin toplantı ve 2 bin 500 saat görüşme gerçekleştirildi. CereMeet, çevrim içi iletişimi daha üretken, interaktif, eğlenceli ve sürdürülebilir hale getiriyor. Sanal etkinlikler, zaman ve mekan kısıtlamaları olmaksızın etkileşimi de bir üst seviyeye taşıyor. Yıllık periyotta 1 milyon kullanıcıya ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

İstatistiki verilere göre platformu en çok kullanan yaş grubu 25-40 grubu. Yurt dışı kullanıcıların da artış gösterdiği CereMeet’de yabancıların oranı yüzde 20’lere ulaşmış durumda. “CereMeet’te özelleştirilebilir jenerik avatarların yanı sıra kişiye özel olarak hazırlanan 3 boyutlu fotorealistik avatarlar kullanabilme imkanı da sunuyoruz. Kullanıcılar avatarıyla katıldıkları toplantılarda el kaldırma, alkışlama, onaylama gibi hareketlerle etkileşimde bulunabiliyor. Sunum, ekran ve video paylaşımı gibi geleneksel iletişim araçlarının sorunsuz entegre edildiği CereMeet’te 80 kişiye kadar katılımla etkinlik düzenleme olanağı bulunuyor” diyerek bilgileri aktaran Erkul, platformdaki geliştirme ve güncellemelerin devam edeceğini de belirtti.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir