Logitech tarafından Logitech for Creators markası kapsamında yayıncılara yönelik Litra Glow adlı yeni aydınlatma cihazı kullanıcıların beğenisine sunuldu. Söz konusu bu ürünün tüm cilt tonlarında doğal, parlak bir görünüm sunabileceği belirtiliyor. 

Apple kesenin ağzını açtı

Litra Glow, göz sağlığını koruyan ve tüm gün boyunca yayın yapmak için parlama yapmayan bir ışık özelliği sunuyor. Aynı zamanda Logitech’in sinematik renk doğruluğu sunacağı dile getirilen ve yayıncıların daha görünmesine yardımcı olan bu yumuşak, hoş bir ışık sağlayan TrueSoft teknolojisi de üründe yer alıyor. 

13 6

Logitech, Litra Glow’u tak ve çalıştır olacak şekilde tasarlandı ve yayıncılar, farklı parlaklık ve renk sıcaklığına sahip olan beş farklı ön ayar arasından dilediğiniz gibi seçim yapabilirsiniz. Yayıncılar ayarları daha fazla özelleştirmek istedikleri taktirde, söz konusu bu ayarları kendi başlarına da düzenleyebilirler. Hatta yayıncıların ön ayarlarını oluşturmak ve bunları bir Logitech G klavye veya fare üzerindeki G Tuşlarına yönlendirmek için bunu Logitech’in G HUB yazılımına da entegre etmesi mümkündür. Litra Glow, bu ay içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulduğunda ayarlanabilir yükseklik, eğim, dönüşü olan bir monitör montajı ile beraber sunulacak. Bu cihaz, 60 dolar fiyat etiketine sahiptir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir