Yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması ile birlikte Logitech, video konferans sistemleri için tanıtım gerçekleştirerek eğitime özel çözümlerini paylaştı.

Çevre donanımlarının iddialı markalarından bir tanesi olan Logitech, geçtiğimiz gün özel bir tanıtıma imza attı. Öğrenci ve öğretmenlerin online olarak yapacakları derslerde daha iyi bir deneyim elde etmesini hedefleyen şirket, uzaktan çalışma sistemlerine getirdiği yenilikleri duyurdu. Video konferans sistemleri adı ile tanıtılan yeni ürünlerle verimlilik üst seviyeye çıkarılırken bulut video çözümlerinin geliştirilmiş olması dikkat çekti.

Logitech Brio 500 web kamerasını ve Zone Vibe kulaklık serisini tanıttı

Beyaz tahta sanala taşındı: Logitech Scribe

logitechin egitim odakli video konferans sistemlerini tanitti

Tanıtımda yer alan ilk ürünlerden bir tanesi beyaz tahta deneyimi sunan Logitech Scribe oldu. Fiziki bir sınıfta yer alır gibi eğitimcilerin beyaz tahta üzerinden ders anlatmasını sağlayan bu yeni teknoloji, sanal eğitime yeni bir boyut katıyor.

Odaklanamayanlara özel: Zone Wireless

logitechin egitim odakli video konferans sistemlerini tanitti 2

Konferans sırasında odaklanma sorunu yaşayanlar için özel bir kulaklık geliştiren Logitech, Zone Wireless ile odaklanma sorununu ortadan kaldırıyor. Öğrenci ve öğretmenlerin kullanabileceği Bu ürün, aktif gürültü önleme özelliği gibi önemli özelliklerle donatılmış durumda. Kulaklıkla yapılacak video görüşmelerde, kullanıcıların çevreden bağımsız hale gelerek videoya odaklanması kolay hale getiriliyor.

Net görüntü arayanlara: Logitech BRIO 4K web kamerası

logitechin egitim odakli video konferans sistemlerini tanitti 1

Net görüntüler ile daha iyi bir görüntülü görüşme yapmak isteyenlere ise Logitech’in çözümü Logitech BRIO 4K web kamerası. Ultra 4K HD video görüntü desteğine sahip olan web kamerası, otomatik odaklama gibi pek çok önemli özelliğin kullanılmasını sağlıyor. 5 kata varan HD yakınlaştırması ile farklı çekim açılarında dahi iyi bir performans sergileyebilecek olan kamera, üstelik gürültü önleme teknolojisine sahip çift yönlü mikrofon ile sesi destekliyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir