Kaliteli çevre birimleriyle tanınan Logitech, yeni web kamerası ve kulaklık serisini tanıttı. Yeni modeller Brio 500 web kamerası ve Zone Vibe kulaklıklar oldu.

Logitech bugün yaptığı tanıtımda, hibrit çalışanların ihtiyaçlarını karşılayacak yeni modellerini duyurdu. Web kameralarında ve kulaklıklarda yeni, farklı özelliklere yer veren şirket, kullanıcıların deneyiminin iyileştirileceğini açıkladı.

Logitech’in yeni oyun cihazı Play Store desteğiyle görüntülendi

 Brio 500 ve Brio 505 web kamerası

logitech brio 500 web kamerasini ve zone vibe kulaklik serisini tanitti

Tanıtımda ilk yer alan modeller, Brio 500 ve Brio 505 olarak adlandırılan web kameraları oldu. Video konferans sırasında gösteri modu gibi özelliklerin kullanılmasın sağlayan Brio 500 ve Brio 505, masada bulunan belge ya da çizimlerin aktarılmasını sağlıyor. 1080p çözünürlüğe sahip kameralarda 90 derecelik görüş desteğine sahip 4MP sensör var.

RightLight 4 adı verilen özellik ile aydınlatma konusunda yenilikler sunan Logitech, hareketli olanlar için de RightSight Otomatik Çerçeveleme özelliğini sunuyor. Bu özelliği daha önce Apple’ın iPad’deki Center Stage özelliğinde ve Mac’de iPhone’u web kamerası olarak kullanabileceğiniz Süreklilik Kamerası özelliğinde görmüştük. Modellerin satış fiyatı ise 130 dolar.

Zone Vibe 100, Zone Vibe 125 ve Zone Vibe Wireless

logitech brio 500 web kamerasini ve zone vibe kulaklik serisini tanitti

Yeni kulaklıklarda ise Logitech Zone Vibe 100, Zone Vibe 125 ve Zone Vibe Wireless olarak 3 yeni model tanıtıldı. İş ve eğlence konusunda farklı özelliklerle desteklenen kulaklıklarda, Zone Vibe 100 sadece Bluetooth desteğine sahip. Zone Vibe 125 USB-A desteğine sahipken Zone Vibe Wireless, bir USB-C, çok noktalı Bluetooth olarak 2 seçenek sunuyor. Kulaklıklarda Google Meet, Google Voice, Microsoft Teams ve Zoom kullanım sertifikasının olması ise modellere esneklik katıyor.

3 modelde de 20 saat kesintisiz dinleme desteği bulunuyor. Net ses kalitesi, 40 mm sürücüler ve gürültü önleyici mikrofon da kulaklıklarda yer alan özellikler arasında. Açıklamalara göre Zone Vibe 100 dolar,  Zone Vibe 125 ve Zone Vibe Wireless ise 130 dolarlık fiyatıyla satışa çıkacak.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir