Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Lenovo, yakın zaman içerisinde yeni akıllı cep telefonu Legion Y70’i kullanıcıların beğenisine sunacak. Şık bir tasarım ile dikkat çekmeyi başaran cihazın sunulmasına az bir zaman kala, yeni bir tanıtım görseli sunuldu.

Yakın zaman içerisinde Geekbench ve sertifika sitelerinde görülmeye başlayan Lenovo Legion Y70’in şimdi de tasarımı ve çıkış tarihi belli oldu. Çin’in sosyal medya platformlarından Weibo’da yeni bir paylaşım yapan Lenovo, akıllı cep telefonun çıkış tarihini ve arka tasarımını gözler önüne seren yeni bir görsel sunuldu.

Ağustos ayında kullanıcıların beğenisine sunuldu

lenovo legion y70nin detaylari ortaya cikti

Yayınlanan görsele bakıldığında, Lenovo Legion Y70’nin dikdörtgen kamera kısmına yerleştirilen üçlü bir sensör tasarımının yer alacağını söylemek mümkündür. Görselden anlaşılacağı üzere aynı zamanda akıllı telefonun Ağustos ayında kullanıcıların beğenisine sunulacağı ve OIS özellikli 50 megapiksel bir ana kamera ile sunulacak. Daha önce yapılan sızıntılara göre Lenovo Legion Y70, 7,9mm kalınlığında ve 205g ağırlığında olacak. Bunun yanı sıra söz konusu bu akıllı cihazın 2400 × 1080 çözünürlük sunan 6,67 inç OLED bir ekran, 8K video desteği, 68W hızlı şarj ve 4880 mAh batarya, gri ve gümüş olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile kullanıcıların beğenisine sunulması bekleniyor. Yonga seti kapsamında ise daha önce CMIIT sertifika sitesinde Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti ile görüntülenen Lenovo Legion Y70, çok daha güçlü Snapdragon 8+ Gen 1 platformu tarafından da destekleniyor.

Huawei Watch 3 Pro (2022) bir kaç gün sonra tanıtılacak

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir