Çin merkezli dev teknoloji şirketlerinden Huawei, gelecek günlerde yeni bir akıllı saati kullanıcıların beğenisine sunacak. Huawei Watch 3 Pro (2022) olarak anılan söz konusu bu modelin özellikleri ile ilgili çeşitli detaylar veren bir tanıtım videosu yayınlandı.

Huawei yakın zamanda piyasaya sürmeyi planladığı yeni akıllı saatin ön plana çıkan özelliklerini ortaya koyan bir tanıtım videosu sundu. Huawei Watch 3 Pro (2022) olarak bilinen model şirket tarafından geliştirilen bağımsız navigasyon sistemi üzerine kurulacak. Böylelikle kullanıcılar akıllı saatlerinin ekranından mevcut konumlarını kolaylıkla takip edebilecekler. Huawei Watch 3 Pro (2022) aynı zamanda EKG özelliğini destekleyecek. Daha önce sunulan saatler gibi kalp atış hızı ve kandaki oksijen seviyesini (SpO2) ölçebilecek.

huawei watch 3 pro 2022 bir kac gun sonra tanitilacak

27 Temmuz’da tanıtımı yapılacak

Huawei Watch 3 Pro (2022)’nin 27 Temmuz günü düzenlenecek olan etkinlik kapsamından tanıtılması planlanıyor. Şirket aynı gün içerisinde HarmonyOS 3.0 işletim sistemi ve 11 inç ekrana sahip MatePad Pro 2022 tabletinin de duyurusu yapılacak. Çinli markanın lansmanda Enjoy 50 Pro akıllı telefonunu da kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Vivo Y30 5G resmi olarak tanıtıldı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir